Çözüldü Çift Parantezli İsim İzi Ekledim Tıkladığımda Herhangi Bir Şey Gelmiyor?

• Konuyu açan Konuyu açan Afraz
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 970
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Afraz

Cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır.
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Eren Kişinin paylaştığı Çift p sistemini ekledim src ve questleri okuttum ama tıkladığımda herhangi birşey gelmiyor

quest_functions:
Genişlet Daralt Kopyala
Arat
pc.change_name
Altına Ekle
pc.change_name_parantezli
Yaptım

isim_izi_parantezli.lua Bu Dosyayı Queste atıp Putty den

cd /usr/game/share/locale/turkey/quest
./qc isim_izi_parantezli.lua

Yapıp Okuttum Src den

questlua_pc.cpp Yede Arat ekle Kısımlarını yaptım

src yi buildleyip ftpye atıp reboot attıkdan sonra oyuna geldim Tıkladığımda hiçbir şey gelmiyor

Çözüm
İtem_protolar ayarlandığında packtekide ayarlansa daha iyi olur fakat navicattan yaptığındada çalışır. Navicat > İtem_proto itemi bul type değerini 18 yap. İsim izi ile aynı yapabilirsin bir sorun çıkartmaz.
İtem ile çalışıyorsa itemin type değerlerini düzenlediniz mi ?

İtem İle çalışıyor evet oyun içerisindeki , Cennetin İzi diye bir İtem , İtemin type değerlerini nasıl değiştiriceğim acaba? Ve neyini değiştiriceğim

sql kullanıyorsanız Navicat item protodan txt kullanıyorsanız ftpnizdeki item protodan düzenleyebilirsiniz. Normal item değiştirme ile kıyaslarsanız zaten aradaki farkı göreceksiniz "ITEM_QUEST"

Bu zaman kadar txt kullanıyordum navicata pek alışık değilim bu filesde kullanmaya başladım Navicattan nasıl ayarlıyacağım birde Locale içerisindeki item protoyuda değiştirmeye gerek varmıdır ? Oyunda var olan isim izi ile aynı yaparsamda sorun olurmu :D

İtem_protolar ayarlandığında packtekide ayarlansa daha iyi olur fakat navicattan yaptığındada çalışır. Navicat > İtem_proto itemi bul type değerini 18 yap. İsim izi ile aynı yapabilirsin bir sorun çıkartmaz.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri