FPS kapışmak isteyenlerr ? Zulaya buyrun :)

FahriKont

Üye
Üye
Mesaj
3
Beğeni
3
Puan
655
Beyler Herkese Selamlar,

Geçen gün başka bir forumdan açtığım başlıkla 2 3 kişi zula diye bir oyuna girip baya bi kapıştık çok zevkliydi...

O ney olm zula mula diyenler olursa kısaca açıklıyim hemen;


Abi oyun Counter ve Call of Duty havasında bir oyun ve level kasabildiğiniz adam vurup silah aldığınız falan bi oyun ve inanın başka bi foruma açtığım başlıktan hiç bilmeyen 3 arkadaş bana katıldılar çok eğlendik birbirimizi o kadar tanımamamıza rağmen.

Takım kurma planlarımız var belki sayımız 5-6 olursa ayrıca oynaması çok basit ve 15 saniyede oyuna kayıt olunabiliyor!

Linki hemen paylaşıyorum beyler bana mesaj atın 3 e 3 kapışırız yada takım kurup milleti avlarız. ;)


Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
 
Anlatayım...

Oyun İlk ve Tek %100 yerli Türk yapımı MMOFPS oyunu diye geçiyor.

Oyun'da Zula ve Gladyo adında iki takım var takımların hikayesi ve oyun senaryosu şu şekilde;


-Zula-

Türkiye son 50 yıldır yabancı istihbarat servislerinin gizli oyuncularına maruz kalmaktaydı. Devletin her kanadına sızan bu servislerin operasyonları sonucunda her yıl onlarca masum insan katledildi. Bu düzene dur demek isteyen devlet görevlileri bu servislerin ağır müdahalelerine maruz kaldılar. Bu oyuna durdurmak için Bordo Bereliler’den üst teğmen Demir Gladyo içine sızmakla görevlendirildi, bir operasyonda yabancı bir istihbarat servisine ait büyük bir silah sevkiyatını ortaya çıkardı. Olayı öğrenen üstlerinin tüm ikazlarına rağmen silahları yabancı servislere teslim etmeyip gizli kimliğinin ortaya çıkma riskine rağmen tüm sevkiyatı imha etti. Demirin kimliği ortaya çıkınca ortadan kayboldu ama artık kendi bir hedef haline gelmişti. Aradan zaman geçmesine rağmen unutmadılar sabırla aradılar sonunda buldular. Demir’in düğün töreni gecesi Gladyo harekete geçti, Demir saldırıda ağır yaralandı, sevdiklerini kaybetti. Kurtulduğunu uzun süre en yakınlarından bile saklayan Demir intikam için çalışmaya başladı. Ülkenin her bir köşesinde bunlara dur diyecek vatanseverleri bir araya toplamaya başladı. Zula karanlıkların içinden intikam ateşiyle doğdu.

-Gladyo-

Körfez savaşı sırasında dünyanın dört bir yanından gelen paralı askerlerin bir bölümü, savaş sonrasında bölgedeki zenginlikleri ele geçirmek adına karanlık işlere bulaşmıştı. Yaptıkları kirli işler sonucunda kazandıkları servet ile büyüyen bu gruplar bir süre sonra suç örgütleri haline gelmeye başladılar. Bu örgütlerin en güçlülerinden biri olan Gladyo, kurduğu profesyonel timi sayesinde birçok ülkede faaliyet göstermeye başladı. Gladyo’yu diğer örgütlerden ayıran en önemli özelliği ise uyguladığı başarılı savaş stratejileri idi. Gladyo’nun bölge sorumlusu Ivan birçok istihbarat servisinin Türkiye operasyonlarını yönetmekteydi. Galdyo’ya sızan fakat sonradan izini kaybettikleri bir Türk casusunun infazı onun için kişisel bir hesaplaşma haline gelmişti. Sonunda Türk’ün yerini buldular, operasyon yapıldı ama öldü sandıkları Demir planlarını bozmaya başladı. Oyunun adı artık Zulaydı.

Oyun içi görüntü koymak yerine video seçtim aşağıdaki video'dan oyun'un nasıl olduğu hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.


 
Türk geliştiricilerin böyle geniş çaplı oyun yapması hem ülkemiz açısından iyi hemde ülkemizde oyun geliştirmeye ilgisi olanlara da "aa bak ülkemizde böyle bir oyun yapmışlar bizde yapabiliriz." şeklinde moral verebilir.
 
Türk geliştiricilerin böyle geniş çaplı oyun yapması hem ülkemiz açısından iyi hemde ülkemizde oyun geliştirmeye ilgisi olanlara da "aa bak ülkemizde böyle bir oyun yapmışlar bizde yapabiliriz." şeklinde moral verebilir.
Bende katılıyorum sonuçta cs ilk çıktığı zaman bu halinde değildi yani cs:go olarak çıkmadı ilk çıktığında özellikle yerli oyun olarak yerli silahlara gerek haritalara yer vermeleri ve karakterleri yerli ve yabancı yapmaları benimde çok hoşuma gitti tek hoşuma gitmeyen yanı az yerli harita olması onu da hallederler diye umuyorum ileride zaman ile...
 
Geri
Üst