LifeAfter: Night falls - Mobil Oyun

Enver A

Marjinx
Emekli Üye
Mesaj
127
Beğeni
83
Puan
721
İnceleme Yazısı :
Oyun hayatta kalma oyunu, hikaye tarzında bir başlangıç yaptırıyor size ve temel görevleri yapıyorsunuz. İlk etapta zombilerle savaşıp kendinize ait bir yer buluyorsunuz. Bulduğunuz bölgeye evinizi inşa ediyorsunuz ve geliştirmeye başlıyorsunuz.
Bu sırada oyunun merkez haritasi olan Umut 101 haritasına gidip görevleri yapmaya başlıyorsunuz.
Oyun içersinde sesli sohbet mevcut. Yakınınızdaki kişilerle veya takim oluşuturup takımınızdaki kişilerle sesli sohbet edebilirsiniz. İlla sesli konuşmak zorunda da değilsiniz tabikide yazarakta konuşabilirsiniz ama oyun geneli sesli sohbet kullanıyor.
Oyunda takım ve birlik sistemi mevcut.

Birlik sistemi kamp olarak geçiyor. İsterseniz kendinize ait bir kamp oluşturuyorsunuz veya kampa giriş yapıyorsunuz.
Kamplar harita şeklinde bölgeye kuruluyor. Kampta mağazalar, belediye binası ve oyunculara ait evler mevcut.
Oyunda pazar sistemi de mevcut. Umut 101 dediğim haritada pazar bölgesi var, oradan alış veriş yaparsanız komisyon ödeyerek alırsınız.
Fakat birde kamplara verilen pazar etkinliği var. Kamplar belirli bir oyun parası karşılıgında ihale sistemine katılır. İhaleyi kazanan kamplar belirli günlerde pazar yeri olarak seçilir ve o gün geldiğinde o kampın meydanına pazar kurulur ve oradan yapılan alışveriş Umut 101'e göre indirimli olur ve alınan gelirlerden gün sonunda kampa yüzdelik pay verilir.

Oyunda görev haritaları ve savaş harıtaları mevcut. Seviyeniz arttıkça yeni görev haritaları açılır ve zorlukları artar. Günlük bu haritalara belirli saatlerde bosslar gelir ve boss'da ilk 3'e girenler ödül alır ve son vuruşu yapan kişiye ödül verilir.
Oyunda sadece savaşacaksınız diye birşey yok. Savaşmak dışında kendi evinizi geliştirip istediğiniz tarzda bir ev yapabilirsiniz. Ev dışında birde evinizin yanında size ait bir bahçe mevcut. bu bahçe ile uğraşabilirsiniz. Arkadaşlarınızda farklı etkinlikler yapabilirsiniz.

Oyun tanıtım yazısı :

Yıkıcı bir virüs fırtınası dünyayı kuşattı, düzenlerin ve anlaşmaların yıkımsal dağılışına neden oldu. Gece çöktüğünde, dünya hastalıklılarla dolup taşan, yaşayan bir cehenneme döndü. Sonunda bir mola yakaladığınızda ve ağrılı ayaklarınızı dinlendirmek için bir yer keşfettiğinizde, kendinizi yorgun, acıkmış, cephanesi azalmış ve gecenin soğukluğundan hasta buluyorsunuz. Hastalıklıların hırıltılarını, yaklaşmalarını duyabiliyor ve bunun başka bir endişe ve korku gecesi olacağını biliyorsunuz. Daha ne kadar hayatta kalabilirsiniz?
LifeAfter, bir virüs sonrası kıyamet dünyasında, insanlığın hayatta kalmasının mobil oyunu, resmi olarak başladı.
Birlikte yaşayalım.

Hayatta kalmak için iradenizi koruyun ve sağ kalmayı ümit edin.
Bir zamanlar çok iyi tanıdığınız dünya, şimdi bir virüs salgını dalgasının içinde yabancı bir yer haline geldi.
Kurtulanların hayatı sürekli hastalıklar, kıtlık, soğuk, hastalıklılar ve gizli ajandaları olan organizasyonlar tarafından tehdit altında. Tüm bu tehlikelerle sarılıyken, sakin kalmak ve bir çıkış yolu olduğuna inanmak zorundasınız.

Bulunabilir herhangi bir şeyle yaşayın.
Hayatta kalmak için gerekli malzemeleri bulmak amacıyla, kıyamet sonrası dünyanın her köşesini - tamamen hastalıklılarla dolu bir şehir, terk edilmiş bir maden, yıkık bir üniversite ya da dağlık arazilerdeki dondurucu soğuk bir orman gibi yerleri- keşfedin. Yiyecek elde etmek için nasıl avlanmak ya da yiyecek toplamak gerektiğini, yaralarınızı nasıl iyileştireceğinizi ve kendinizi korumak için nasıl silah yapmanız gerektiğini öğrenmeniz gerekecek.

Diğer kurtulanlarla karşılaşın.
Malzemeleri bulmak için çıktığınızda diğer kurtulanlarla karşılaşabilirsiniz. Ekstra dikkatli olmalısınız, çünkü yağma için size saldırabilirler. Eğer cana yakınlarsa, yemeklerinizi, cephanenizi ve macera hikâyelerinizi, onlarla paylaşmayı tercih edebilirsiniz.

İnsanlık için nihai sığınağı inşa edin.
Edindiğiniz güvenilir arkadaşlarınızla, kamp yapmak ve inşa etmek için yer bulabilir, her defasında bir tuğla koyarak insanlık için nihai bir sığınak yapabilirsiniz. İnsanlar birlikte, kamp ateşi etrafında, bir kez daha uzun, soğuk geceleri birbirlerine sarılarak savuşturabilirler.

Oyun içerisinden resimler :

Kamp Bölgesi :

400020000297_77712.jpg


Kamp bölgesindeki farklı noktalara gitmek için teleferik sistemi (Resimde aşağıda gördüğünüz bölümler oyuncuların ev yerleri)

mrzh_200507052756_802_1.jpg


Kamp içersindeki oyuncuların kendi evlerindeki bahçe sistemi

mrzh_200507054050_726_1.jpg


Benim oyun içersindeki evin ofis odası :)

mrzh_200508030622_727_1.jpg



Not:
Ben bu oyunu 2 - 3 ay önce oynamıştım benim hoşuma gitti. Oyuna girip inceleyebilirsiniz. Oyunda çok özellikler var o yuzden aklıma gelenleri kısa kısa anlatmaya çalıştım, yoksa bunlar dışında fazlasıyla ayrıntıları var. 20-21 Ekim 2020 arası yeni bir sunucu açılması bekleniyor. Eğer hoşunuza giderse başlayacak arkadaşlar olursa bana yazabilir.
 
Geri
Üst