Yardım Parlamayan silahı nasıl parlatırız ? (Effect taraflı)

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

BisQvit

Üye
Üye
Mesaj
43
Çözümler
1
Beğeni
23
Puan
689
Yıkadım, Cilaladım olmadı :) Merhaba Mmotutkunları üyeleri, bugün başlıkta da belirtmiş olduğum üzere yeni eklediğim silahları ne yaptıysam parlatamadım :/ araştırmadan konu da kesinlikle açmıyorum, yani her takıldığım yeri direk buraya gelip yazmıyorum çözümü varsa paylaşılmışsa araştırırım bulamadıysam da gelirim buraya. Umarım anlatabilmişimdir kendimi, yardımcı olan ve olmaya çalışsan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
#İyiVeSağlıklıGünlere...

rnkı.PNG
ökı.PNG
 
Ekran Alıntısı.PNG

Protolar sorunsuz navicat ve local de ki item_proto taraflı bir sorun göremediğim için konuyu açtım :) eklenen itemlerin sonu 9'la bitince de aynı +9 yazısı ekleyince de aynı, yani dünden beri form form dolaşıyorum bulamadım hala çözüm malesef.
 
Kesin olarak proto’ya bu veriler aktarıldı mı?
Şuan için aklıma başka bir şey gelmiyor. :(
 
Bu parlamaların game ve client source üzerinde sahip oldukları kısımlar neler biliyor musunuz ? ya da hangi bölümlerle bağlantılı bu parlamalar ?
 
Client/GameLib/ActorInstanceAttach.cpp dosyasında AttachWeapon fonksiyonunu inceleyebilirsiniz.
Client/UserInterface/InstanceBase.cpp dosyasından SetArmor fonksiyonunu inceleyebilirsiniz.
 
Pff ne garip bi sorunla karşılaştım ben böyle ya, ne sysser ne debug modu çıkmıyor hiç bir yerden neden kaynaklandığı. Ama çözümü çok basit bir yerden çıkarsa o zaman gerçek hayal kırıklığını yaşayacağım :D
 
Geri
Üst