İstek Full Yohara Paketi — Şampiyon ve Sung Ma Sistemi

  • Konuyu açan Konuyu açan mxmatheus
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 208
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulmasına yardımcı olmak için konuya yorum yazabilirsiniz.

mxmatheus

Üye
Üye
Mesaj
10
Beğeni
9
Puan
40
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,

Bir süredir geliştirdiğim mevcut Metin2 sunucumu 1–120 yapısına genişletiyorum. Yohara içeriklerini de eklemek istiyorum.

İhtiyaç duyduğum içerikler:
Şampiyon seviye sistemi:
Şampiyon olma, ayrı EXP hesabı, seviye atlama, statü puanları ve veritabanı kayıtları.
Sung Ma sistemi: STR, VIT, RES ve INT statüleri; puan dağıtma/sıfırlama, harita gereksinimleri ve Sung Ma laneti/cezaları.
Tamlık sistemi: Hesaplamalar, ilgili bonuslar ve arayüz bağlantıları.
Yohara haritaları: Hem server hem client dosyaları, harita geçişleri ve gerekli NPC’ler.
Canavarlar ve metinler: Modeller, animasyonlar, mob_proto, yerleşim/regen dosyaları ve drop tabloları.
Yohara ekipmanları: Eldiven sistemi, ilgili silahlar, zırhlar ve diğer eşyalar; modeller, ikonlar, item_proto, bonus ve yükseltme/üretim tabloları.
9. beceriler: Sınıflara ait kaynak kodları, skill_proto, efektler, animasyonlar ve ikonlar.
Arayüz ve görevler: Şampiyon/Sung Ma pencereleri, EXP göstergeleri, Python dosyaları, questler, locale dosyaları ve SQL değişiklikleri.

Paket olarak bir şey bulamadım, örneğin patronlarla alakalı sistemleri bulabildim, eldiven sistemini bulabildim ve ekledim. Fakat çoğu baktığım kaynakta eksikler var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi geceler.
 
Hocam 1-120 Files indirip içerisinden kendiniz sökebilirsiniz yada kendiniz sıfırdan yazabilirsiniz. Bu söyledikleriniz çok zor sistemler değil. Zaten bütün içerikleri, görselleri Official packlerde mevcut
 
Hocam 1-120 Files indirip içerisinden kendiniz sökebilirsiniz yada kendiniz sıfırdan yazabilirsiniz. Bu söyledikleriniz çok zor sistemler değil. Zaten bütün içerikleri, görselleri Official packlerde mevcut
Hocam şöyle ki metin2 sunucu development konusunda bi tık yeni sayılırım. Sökme işlemlerinde bi tık kafam karışıyor tam sökemiyorum eksikler oluyor bazen. O yüzden buraya yazmak istedim belki birisi daha önceden sökmüştür diye.
 
Hocam 1-120 Files indirip içerisinden kendiniz sökebilirsiniz yada kendiniz sıfırdan yazabilirsiniz. Bu söyledikleriniz çok zor sistemler değil. Zaten bütün içerikleri, görselleri Official packlerde mevcut
kanka baslica seyler neler offical fileste ilk yapmasi gereken sistem hani bi kisa ozet gecermsn
 
Kardeşim öncelikle selamün aleyküm, aradığın içerikleri uzun bir süredir bende arıyorum ve resmi bire bir kaynaklara ulaştım, tam sistem source satışı mevcut. Tüm harita ve maplar aktif mobil sürümü ekstraya dahil, ilgilenenler İletişime geçebilir teşekkürler görüşelim dc adresim crtl2
@Bvural41 ???
 

Test servere giripte ss alıp bende dosya var diyeni de ilk defa gördüm xD

1022_011248.webp
 
Son düzenleme:
Kardeşim, konuyu farklı yerlere çekmene gerek yok. Benim söylediğim gayet açık: Dosyanın sahibi benim. Test sunucusuna girip ekran görüntüsü almakla dosyalara sahip olmak aynı şey değil.

İlk mesajında dosyaların sana ait olduğunu söylemediğini belirtiyorsun, buna bir şey demiyorum. Ancak sonrasında sistemi satın almaya çalıştığını, farklı satıcıları tanıdığını ve dosyaların çoğunun sende olduğunu kendin söylüyorsun. O hâlde tam olarak hangi dosyalara sahip olduğun ve hangilerini satmaya çalıştığın net olsun.

Benim itirazım ticaret yapmana veya başka satıcıları tanımana değil. Bana ait olan bir sistem üzerinden insanlarda yanlış bir izlenim oluşmasına. Dosya bende ve sahibi benim. Konuyu kişisel tartışmaya çevirmeden bu ayrımı netleştirelim. Herkese kolay gelsin.
 
Geri
Üst