@Luigina 'dan alıntı
Normalde dosyalarınızın flush süresine bağlı olarak flush işlemi gerçekleştirilir.
Fakat vereceğim düzenlemeyle birlikte oyunda /shutdown komutu kullandığınızda tüm oyuncuların bilgilerini flush edecektir. Bu sayede /shutdown yazıp oyuncular oyundan atıldıktan sonra reboot...