Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
martysama değil de kraizy inceleseydin memcpy.h da neden yavaş olduğuna dair 3 paragraf yazı olduğunu görürdün.
bu arada yine kraizy inceleseydin dev versiyonunda smart pointer kullanıldığını yani sourcede yazılmış olanların değil de yeni yazılanların modern cpp kullandığını da görürdün.
zamana göre iyi yazmış adamlar. mesela bahsettiğin std::list kullanılmasının nedeni o vakit list in vektörden daha hızlı olması, poly dosyasında notu görebilirsin.
thecore_memcpy de aynı mantık. adamlar freebsd override kullanmış hızlandırmak için.
geliştiricilere laf atmaya da gerek yok, sen...
metin2 yi anlarım vaktinde geliştiricinin hesabını çalıp çekmişler dosyaları da harbiden bu nasıl çalındı anlamadım. emülatör falan olabilir mi acaba bu
ya servere gidiyor bilgiler. server sahibi istediği gibi bakabiliyor, tr de python dosyalarını çeken gördüm ben ki yabancı serverlerde cpp çekende vardı. yani geliştiriciye göre değişiyor durum.
kaspersky açıkken çoğu servere giremiyorum ben :muha:
rascal falan almıyor ama çoğu servere özel koruma sistemleri ekran görüntüsü, discord bilgileri, çalışan uygulama bilgilerini falan alıyor.
rascal şirket kafasında olabilir ama maalesef server sahipleri bu kafada değil
0 güven. packlerime şifreleme bile yaptığımı hatırlamıyorum sadece sıkıştırma var.
kullandığım dosyalar zaten webzenden çalıntı olduğu için hiç şifreleme gereği duymadım :aman: