[Geliştirme Günlüğü] Dr.Gusion | 1-105 Orta Emek

  • Konuyu açan Konuyu açan drgusion
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 323

drgusion

Üye
Üye
Mesaj
25
Beğeni
8
Puan
50
Ticaret Puanı
0
Cümleten Selamun Aleyküm arkadaşlar, herkese iyi forumlar.

Bir süredir boş zamanlarımda bu işlerle uğraşmaya başladım. Açık konuşmak gerekirse daha yeniyim, çok tecrübeli değilim ama elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum.

Forumlarda birçok sunucuya baktım fakat kendime göre bir şey bulamamıştım. Daha sonra paylaşılan DX9 bir sunucuya denk geldim ve onun üzerinden ilerlemeye karar verdim.

Sunucuyu ilk indirdiğimde yaptığım ilk şey bazı sistemleri kaldırmak oldu. Hazır sistemleri kullanmak yerine kendim ekleyerek hem öğrenmek hem de daha sağlıklı bir yapı oluşturmak istedim.

Kaldırdığım sistemler:
• Battlepass
• Oto Av
• Nesne Market
• Tab / Işınlanma Tahtası
• Global Sıralama

Daha sonra kendi uğraşımla tekrar eklediğim ve üzerinde çalıştığım sistemler:
• Battlepass
• Global Sıralama
• Kaykay sistemi

Bu sistemleri eklerken zorlandığım yerler oldu. Hala eksik ya da hatalı kısımlar olabilir, farkındayım.

Ayrıca tüm köyleri değiştirdim. Daha önce hoşuma giden haritaları entegre ettim. Şu an için sade ama göze daha hoş gelen bir yapı oluşturmaya çalışıyorum.

Dediğim gibi bu işlerde henüz yeniyim. Hatalarım veya eksiklerim mutlaka vardır. Bu konuyu da hem gelişimimi paylaşmak hem de sizlerden fikir almak için açtım.

Yorumlarınız ve önerileriniz benim için önemli.

Şimdiden teşekkür ederim.

Dr.Gusion
 

Dosya Eklentileri

  • image.webp
    image.webp
    227,6 KB · Gösterim: 138
  • Ekran görüntüsü 2026-03-20 004248.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-20 004248.webp
    136,3 KB · Gösterim: 137
Selam, vakit ayırıyorsan bu işe bence güncel martysama al ve direcxt9u kendin yapıp herşeyini kendine göre düzenle. Meyve veren ağaç taşlanır warez olmaz.
Başarılar.
 
Selam, vakit ayırıyorsan bu işe bence güncel martysama al ve direcxt9u kendin yapıp herşeyini kendine göre düzenle. Meyve veren ağaç taşlanır warez olmaz.
Başarılar.
Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için . Benimde istediğim öyle tabi ki ama daha yolun başında olduğum için şimdilik böyle ilerledim biraz daha bilgi sahibi olduğum da bakacağız artık
 
Son düzenleme:
Başarılar diliyorum canım, işe girdiğin için Allah kolaylık versin öncelikle 😂 ilk adımı attığın için tebrik ederim devamını beklemedeyiz ❤️
 
1774252146072.webp


Nesne market ve İtem kilit sistemi eklenmiştir Mp ve Em ile alınan her ürün kitlidir. Büyülü metal ile bile artı da bassanız kilitli hala geçecek şekilde ayarlanmıştır. Teşekkürler iyi forumalar dilerim herkese.
 
Geri
Üst