Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 65-250 serverim var bir çok yeri ayarladım slot vs açısından ama zombi adası ve metin dağını bir türlü ayarlayamadım bunların klasör adları ne olarak geçiyor bilen var mı?
Bu map isimlerini ilk defa duydum. Sanırım 1-99 files üzerine çalışmam dolayıdır. Tavsiye olarak şunu söyleyebilirim, mapte npc varsa mapi bulabilmek için npc klasörlerine bakabilirsin. Kodlardan belki bulabilirsin.
Bu map isimlerini ilk defa duydum. Sanırım 1-99 files üzerine çalışmam dolayıdır. Tavsiye olarak şunu söyleyebilirim, mapte npc varsa mapi bulabilmek için npc klasörlerine bakabilirsin. Kodlardan belki bulabilirsin.
Tavsiyem map index questini kurman olur. dosya ismini bilmediğin haritada sana mapin indexini veriyor. map kısmındaki index dosyasından index numarasına göre hangi isim olduğunu bulabilirsin. Bi araştır belki direkt olarak dosya ismini veren quest de vardır.