Bulunamadı zenaris grafik sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan testetes
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 97
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulunamadığı için "Bulunamadı" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Direkt paylaşılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum hele sistemli filesa eklemek için uyarlamalar yapmanız gerekiyor, zenaris vb. Fileslardan sökerken.

Direkt paylaşılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum hele sistemli filesa eklemek için uyarlamalar yapmanız gerekiyor, zenaris vb. Fileslardan sökerken.
ben diretk istemedim kendisinin sökebildiğin parçaları istedim. neyse konu kapatılabilirim eksiklerimi sızan altyapısından ve zeneristen tamamlamaya çalışıcagım

I have it, but it is not free.
iyi günler para ile herkes verir önemli olan ücretsiz vermek dostluk böyle gelişir. Files böyle gelişir. Ücretle herkes bulur yapar. Bize dostluk lazım yeniliklik lazım özgür sistemler lazım. ücretliler çöplük oluyor.

Good day, everyone gives with money. The important thing is to give for free. This is how friendship develops. This is how files develop.

Good day, everyone gives for money. The important thing is to give for free. This is how friendship develops. This is how files develop. Everyone finds and makes money for a fee. We need friendship, we need innovation, we need free systems. Paid workers are becoming a dump.

Good day, everyone gives money. The important thing is to give for free. This is how friendship develops. This is how files develop.

I understand and respect. I lost too many hours completely extracting it from zenaris and even added antialiasing, shadercache, deathcam, underwatercam, sharpness, etc. Maybe you can do the same by yourself;)

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri