Client / Pack Zenaris Grafik Options Full Sistem

• Konuyu açan Konuyu açan SULEYMAN BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 16
  • Gösterim Gösterim 326

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,

Öncelikle Zenaris Grafik Sistemini bugün sizlerle paylaşmak istedim. Sistemi tamamen söküp, kendi dosyalarıma uygulayıp test ettim. Sorunsuz çalıştığını gördükten sonra, forumumuz için daha canlı ve kullanışlı olacağını düşünerek full sökülmüş halini sizlere sunuyorum.

Daha önce böyle kapsamlı bir paylaşım görmedim, bu yüzden eminim birçok kişi için faydalı olacak. Ayrıca kendi projemde kullanmanın yanı sıra, yeni başlayan kardeşlerimize de destek olmak amacıyla forumda paylaşmak istedim.

Bu sistem, @hasanmacit hocamızın dosyasından söktüğüm bir yapıdır. Hiçbir sorun veya kusur yok, çünkü ben aktif olarak kullanıyorum. Kendisine emekleri için teşekkür ederim.

Sistem açıklaması:
Pack kısmı, locale.game, locale.interface ve Python tarafında eksiksiz söküldü. Tam anlamıyla sorunsuz çalışıyor Hıc Sorun Yok Geri kalan detaylar artık size kalmış Nasıl Kullanmak Istersenız Zevk Meselesi Diyebilirim Saygılarımla..

Yeni başlayan arkadaşlar ve forumumuza güzel bir katkı olacağını düşünüyorum. Hepinize iyi kullanımlar,

“Emek vermek kolay değil, emek harcamak cesaret ister. Eleştirmekse en basit iştir; önemli olan, ortaya bir şey koyabilmektir.”

Sökülen Tüm Defineler Bakabilirsiniz:
Genişlet Daralt Kopyala
#define JETTYX_TRANSPARENCY_BUILDING_FIX
#define JTX_SPECULAR
#define JTX_EXTENDED_COLLISIONS
#define JTX_ENABLE_GRAPHICS_OPTIONS
#define JTX_UNLOAD_GRASS
#define JTX_DISTANCE_SETTINGS
#define ENABLE_GRAPHIC_ON_OFF
#define ENABLE_ENVIRONMENT_EFFECT_OPTION // Environment Effect Options
#define JTX_INDOOR_LIGHT
#define IMPROVE_ENTITY_FREEZE
#define JTX_BLOOD
#define ENABLE_SAFEZONE_STOP_COLLISION
#define JTX_FIX_CAN_ATTACK
#define JTX_FIX_WIKIFRUSTUM
#define JTX_FPS
#define JTX_ENTIRE_TERRAIN_RENDER                // Randare in cache full map, fix freeze schimbare chunk
#define ENABLE_NEW_GAMEOPTION                // New Game Option Settings and new Button funcs
#define ENABLE_FOV_OPTION                    // Fov System + Slider + Fov on Minimap
#define ENABLE_CONFIG_MODULE                // New Configuration Module (File Settings)
#define ENABLE_LOADING_PERFORMANCE            // Client loading performance ( Boost Loading Time )
#define CEF_BROWSER                            // Chromium Embedded Framework Browser
#define ENABLE_FIX_MOBS_LAG
#if defined(ENABLE_FIX_MOBS_LAG)
#define FIX_MOBS_LAG_FIX

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Sıfırdan Alt Yapı Kullananlara Gerekli Açıklama

İnculude Sorunu Ve Tanım Sorunu Yasıyan Olursa Sourcede Gereklı Inculude Tanımları Alabilirler

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Dosya Eklentileri

• 1.webp
    1.webp
    36,1 KB · Gösterim: 80
  • 2.webp
    2.webp
    39,3 KB · Gösterim: 47
  • 3.webp
    3.webp
    84,7 KB · Gösterim: 69
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    224,8 KB · Gösterim: 70
Son düzenleme:
Oyun içi birkaç görüntü daha paylaşabilir misin? Tek ekran görüntüsü var onda da grafikte bir değişiklik yok gibi

tabi hocam suan bir kaç çalışma içerısındeyim çalışan tum foksıyonlara dahıl edebılırım konuya

System Graphics Are Having Problems Working, I Will Include Working Functions When I Have Time, Good Use

Definesiz kısımları da definelediniz mi, Sülüman Bey? Beni zamanında yormuştu bu Jettyx'in grafik zımbırtısı

#define JTX_FIX_WIKIFRUSTUM<br>#define JTX_FPS bunlar kapatılan defınelerdi suan burda acık olarak belırrtım yanlış bılgı olmasın dıye fakat benıde baya yordu h dosyalarında tanımlarını almak ugrastırdı ıstıyen ıstedıgını ozellıgı acıp kapatabılır ben sadece sökülen tam dosya halini attım sorunsuz şekılde kım nasıl kullanmak ıstıyorsa zevk meselesi diyebilirim

Dediğiniz gibi definesiz bir şeyler yoksa yarın başlıycam eklemeye teşekkürler yararlı.

sorunsuz eklıyebılırsınız iyi kullanımlar

süleyman reisim seni cok kızdırmışlar eline emeğine sağlık teşekkür ederim
Beni Kimse Kızdıramaz Abi Bir Rakım Birde Viskim Yanımda Vurdum Dibine Gitti :) Bu Emeklere Laf Edenlere Gelsin

Teşekür Ederim İyi Kullanımlar Canım Abim

Seviyorum Seni

Son düzenleme:
Baş Tacısın Abi Eksik Olma Saygı Sevgılerımle Bir Emrin İstegin Olursa Alo Diyecek Kadar Yakınım

İyi Kullanımlar Hocam Teşekür Ederim

Teşekür Ederim Build Almak Sorun Degil Hocam Tanımlar Belki Sizi Ugrastırabılır Çünkü Definelerin Her Biri Bir Birine Baglı İnculudeleri Tanıtmanız Gerekıyor Benim Alt Yapı Mainline Oldugundan dolayı Beni Baya Ugrastırdı Çünkü Sıfırdan Alt Yapı Geliştirdiğim Tanımlar Inculude Eksıklerı Coktu Bende Siz Alt Yapı Kullanmıyorsanız Eger Benım Gıbı Sorun Yasıyacagınızı Düşünmüyorum Ama Sistem Sorunsuz Calısıyor Musaıt Vakıtte Wideolu Tüm Foksıyonları Konuya Dahıl Edicem Gönül Rahatlıgı İle Ekliyebilirsiniz İyi Kullanımlar

Son düzenleme:
Geri