- Ticaret Puanı
- 0
Yere sil sat sistemi vardı onu kaldırdım şuanda yere hiçbir şey atamıyorum itemi sürüklüyorum panel açılmıyor
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
baktığım zaman uiinventroyde extrem bir şey göremedim bir de sizle paylaşsam baksanızenvanterle alakalı herhangı bır ekleme yapmıssanız boardda alakalı olabılır dıye dusunuyorum kontrol etmenızı dılerım
syser vermiyorsyrs atarmısınız
attım kontrol eder misinizandsk atın özelden kontrol edelım
yere sil sat sistemini eklerken sanırım o atma fonksiyonunu kaldırmışlar yere sil sat sistemini kaldırdığın dosyaları aynı alt yapıya sahip sağlam dosyalarla karşılaştırıp bakarak çözebilirsinYere sil sat sistemi vardı onu kaldırdım şuanda yere hiçbir şey atamıyorum itemi sürüklüyorum panel açılmıyor
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
kontrol ettim bir sıkıntı görünmüyorEski yedeklerinden winmerge ile Kontrol et işlem yaptıgın .py leri
şöyleydi sistem yere atmak istiyor musun diye soruyordu evet de desen hayır da desen sil sat paneli açılıyorduyere sil sat sistemini eklerken sanırım o atma fonksiyonunu kaldırmışlar yere sil sat sistemini kaldırdığın dosyaları aynı alt yapıya sahip sağlam dosyalarla karşılaştırıp bakarak çözebilirsin
Dediğim gibi fonksiyonu değiştirmişler sende kaldırırken silince o yüzden atamıyorsun o fonksiyonu orjinal halini bulup denemen lazımşöyleydi sistem yere atmak istiyor musun diye soruyordu evet de desen hayır da desen sil sat paneli açılıyordu
pack içerisinde midir client içerisinde midir src içerisinde midir yada hepsinde birden midirDediğim gibi fonksiyonu değiştirmişler sende kaldırırken silince o yüzden atamıyorsun o fonksiyonu orjinal halini bulup denemen lazım