Yardım Yeni karakter skill kullanmaması hk

• Konuyu açan Konuyu açan CuRSED
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 338
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

CuRSED

Usta Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Kendi filesimdeki karakterimi başka filese aktardım 1-1.

Skil kullanmıyor

Find strage game data diyor. yeterli sp yok diyor kullanmıyor skilleri

Son düzenleme:
gerekli sp miktarı 0 gözüküyor ondan dolayı skillin kullanacağı sp miktarını ayarlayın düzelecektir.

kendi filesimdeki kodları 1-1 çektim onda böyle birşey demiyor fakat hocam.
Demekki eksik olan bir şeyler var siz sebebini sormuşsunuz ben de sebebi hakkında cevap verdim, eğer isterseniz
CPythonPlayer::__CheckShortMana içerisinde ineedsp == 0 kontrolünü kaldırabilirsiniz.

if (iNeedSP == 0) kontrolünde veriyor bu hatayı skilltable da istenilen sp yok yada tablo uymuyor bu filesa luigina'nın dediği gibi if (iNeedSP == 0) kontrolünü kaldırıp deneyin eğer düzgün çalışyıorsa sorun table

if (iNeedSP == 0) kontrolünde veriyor bu hatayı skilltable da istenilen sp yok yada tablo uymuyor bu filesa luigina'nın dediği gibi if (iNeedSP == 0) kontrolünü kaldırıp deneyin eğer düzgün çalışyıorsa sorun table

hocam kaldırdım. skilleri kullanmaya başladı. bu iyi birşey. Fakat örnek görünmez skili var skil efekti çıkıyor ama görünmez olmuyor.
video şurda

ve skillerin damage bi işliyor bi işlemiyor neyden acaba bu sorunlar. benim filesimdeki kodlarla 1-1 sökerek eklemiştim ben bu filese.

@Luigina

1-1 geçirdiyseniz bir uyumsuzluk mevcut demekki skilltable ları güncel filestan örnekler ile düzenleyin protoyuda aynı şekilde

Geri