WS TURNUVASI SİSTEMİ

• Konuyu açan Konuyu açan PixelArt
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 34
  • Gösterim Gösterim 803
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
bu sistemin aynısını dracarys te de var ama benzerlik olabilir bence en iyi şekilde kanıtlamak daha iyi olacaktır aksi takdirde konu daha cok uzar

@PixelArt Konu da kendinizi kanıtlamanız gerekiyor fazla spamsal mesaj atmayacağım tasarım size mi ait. Aitse kanıtlar mısınız?

Adam sistem satışı yapıyor millet tasarıma kafayı takmış şaka gibi ahahhahaha :)

Adam sistem satışı yapıyor millet tasarıma kafayı takmış şaka gibi ahahhahaha :)
Önemli olan iddiaları kanıtlayabilmek satışta durum yok isteyen warez sistemi alır düzenler sorunları düzeltir satabilir gayet normal ama ortada ki iddia önemli bir de önemli olan ne değişmiş ne var ne yok satıcıya düzgün vermek suçmu?

ama şöyle düşün sen bi sistem yapıyosun tamam bir başkası bu sistemi kullanıyor ama senin iznin olmadan senin sisteminin tasarmını değiştirip satıyor ne kadar mantıklı olabilir sence ayrıca ortada bir iddia var ve bu iddianın kanıtlanması gerekiyor yoksa warez files alıp o warez filesteki sorunları çözüp sunucu bile acabiliriz sonrasında foruma koyup yüksek online ile denendi bile diyebiliriz sorun olmaz bundan

Varezse alın kullanın sizde işte hatta foruma atın millet eklesin demi kendisinden bot kontrol satın aldım gayet başarılı neden bu adamın konusu olay oluyor onu da anlamış değilim varez sistemi düzenleyip v1 v2 v3 yazanlara hiç böyle kanıt at dediğinizi görmedim

attığı fotoğraflar bile aynı değil ona rağmen benzerlikten dolayı değiştirilecek demişim ne anlatıyorsunuz boş boş forum adminisiniz de haberim mi yok ?

Varezse alın kullanın sizde işte hatta foruma atın millet eklesin demi kendisinden bot kontrol satın aldım gayet başarılı neden bu adamın konusu olay oluyor onu da anlamış değilim varez sistemi düzenleyip v1 v2 v3 yazanlara hiç böyle kanıt at dediğinizi görmedim
warez kullandıklarımızı fixleyip atıyoruz zaten ki ayrıyetten o sistemlerin v1 v2 v3 olmasının sebebi var o sistemlere fix atılıyor ve daha düzgün çalışması için yeni kodlar ekleniyor bu yüzden böyle bir şey söz konusu olmuyor

Önemli olan iddiaları kanıtlayabilmek satışta durum yok isteyen warez sistemi alır düzenler sorunları düzeltir satabilir gayet normal ama ortada ki iddia önemli bir de önemli olan ne değişmiş ne var ne yok satıcıya düzgün vermek suçmu?

kendisine laf etmiyoruz ki iddia var bu konuda akıl karıştıran durum var diyelim ki ben müşteriyim bu yorumları görüp aklımda şüphe yaratmaz mı? göze çarpan konularda yorum yapıyorum her gün bu foruma girip bakmıyorum illa ki gördüğüm konularda mesaj atıyorum warez sistemi alıp düzenliyorsa hiç bir sözüm var fix atmıştır düzenlemiştir sistemle alakalı hiç bir sorun yok sorun tasarımla alakalı iddia bunu kanıtlamasını istiyoruz bu bir sorun mu? bir şeyi merak edip fikrimi belirtmemde mi sorun burası forum değil mi?

attığı fotoğraflar bile aynı değil ona rağmen benzerlikten dolayı değiştirilecek demişim ne anlatıyorsunuz boş boş forum adminisiniz de haberim mi yok ?

Bir konu da yorum yapmam için sistemin yöneticisi veya yancısı mı olmam lazım? sizden tek ricam bu tasarım size mi ait aitse kanıtlar mısınız demişim sistemsel ne yorumum olmuş? diyelim ki alıcıyım satıcı olarak bu yorumlara cevap vermesen ben neden senden almak isteyim?

warez kullandıklarımızı fixleyip atıyoruz zaten ki ayrıyetten o sistemlerin v1 v2 v3 olmasının sebebi var o sistemlere fix atılıyor ve daha düzgün çalışması için yeni kodlar ekleniyor bu yüzden böyle bir şey söz konusu olmuyor
Foruma kattığın sistemlerden dolayı teşekkür ederim. Çok güzel fixler atıp paylaşmışsın şeytan kulesi 3. kat sorunu gibi :)

Foruma kattığın sistemlerden dolayı teşekkür ederim. Çok güzel fixler atıp paylaşmışsın şeytan kulesi 3. kat sorunu gibi :)
evet şeytan kulemin 3. kat sorunu vardı onunda çözümü yaptığım bir başka fixten ötürü şeytan kulesine etki ediyordu ve o fixi kaldırdığımda çözüldü sorunum :) ayrıyetten benim profilime bakıyorsan arkadaşlarımın isteği üzerine item arayışıda yapıyorum çünkü ben 1-105 1-99 ve vs lik filesle ilgilendiğim için bende 65-250 level itemler bulunmuyordu.

kendisine laf etmiyoruz ki iddia var bu konuda akıl karıştıran durum var diyelim ki ben müşteriyim bu yorumları görüp aklımda şüphe yaratmaz mı? göze çarpan konularda yorum yapıyorum her gün bu foruma girip bakmıyorum illa ki gördüğüm konularda mesaj atıyorum warez sistemi alıp düzenliyorsa hiç bir sözüm var fix atmıştır düzenlemiştir sistemle alakalı hiç bir sorun yok sorun tasarımla alakalı iddia bunu kanıtlamasını istiyoruz bu bir sorun mu? bir şeyi merak edip fikrimi belirtmemde mi sorun burası forum değil mi?

Bir konu da yorum yapmam için sistemin yöneticisi veya yancısı mı olmam lazım? sizden tek ricam bu tasarım size mi ait aitse kanıtlar mısınız demişim sistemsel ne yorumum olmuş? diyelim ki alıcıyım satıcı olarak bu yorumlara cevap vermesen ben neden senden almak isteyim?
Kanıttan kastı anlayamıyorum diğerinin nasıl çalıştığını vs bilmiyorum ki ben kodları mı gösteriyim size :) Ayrıca sistem açıklamasının dışında bir çok özellik mevcut satın alacak kişinin sorusu varsa özelden belirtsin diyorum ki özelliklerde bahsettiğiniz ile hemen hemen aynıdır yapılış tarzı farklıdır büyük ihtimalle yani bir sistemde olması gerekenler aşağı yukarı belli yani gelipte benden kanıt istemek için yönetici sıfatınız olması gerekir bir şikayetiniz varsa adminlere bildirirsiniz onlar ile gerekli şeyleri konuşur hallederiz (y)

Konudaki iddialara ve paylaşılan benzer verilere dayanarak; kurallarda belirtilen şu maddeleri uygulamanız gerekmektedir.

Ürün İlgili İlgili Ön Bilgiler
Madde 4

1. Satıcı satacağı içerik ile ilgili detaylı bilgiler vermelidir. İçeriği doğrulayan materyaller kullanmalıdır.
Satılan Ürünün Özgünlüğü
Madde 7

1. Satıcı, sadece kendi projelerini kendi adına satabilir. Başka bir projeyi alıp kendisininmiş gibi satamaz.
  2. Bu maddenin 1. fıkrasını ihlal eden satıcı; kullanıcıları dolandırmak, yanıltıcı içerik ve emek hırsızlığı suçlamaları ile;
    • 1. İhlal: Uyarı verilir ve konusu kapatılır.
    • 2. İhlal: MMO Tutkunları üzerindeki tüm ticaret izni elinden alınır.

Konudaki iddialara ve paylaşılan benzer verilere dayanarak; kurallarda belirtilen şu maddeleri uygulamanız gerekmektedir.
Konu açılış tarihine ek olarak, son sözlü uyarı tarihinden bu yana içerik hakkındaki iddialara karşı herhangi bir özgünlük belirtilmediği için Madde 7'nin 2.fıkrasında belirtilen 1. ihlal yaptırımı uygulanmış olup satıcıya ait tüm satış konuları kapatılmıştır.

Ticari bölümlerde açılan konular diğer kategorilerden daha fazla titizlik ve özen gerektirir. Yönetim ekibinin bu alandaki öncelikli görevi, ticaret ortamının mümkün olduğunca güvenliğini sağlamaktır. Ek olarak, yönetim ekibi üyeleri bu gibi durumlarda tarafsız olma adına satışa çıkarılan ürün hakkında şahsi yorum ve değerlendirme yapamaz. Bu ve buna benzer senaryolarda bütün sorumluluk konu sahibine aittir.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri