Çözüldü World Editör Ymir Work Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan SinopLu57
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 49
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SinopLu57

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar herkese iyi forumlar,

Özetleyecek olursak, world editörü d diskinde ymir work içerisinde kullanıyorken hiçbir sorun yaşamıyorum haritaları açabiliyorum düzenleyebiliyorum lakin, bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ymir work içerisinde değilde d diskinde kullanmayı denedim.
Bu şekilde bir çok faktörlerden ötürü daha sorunsuz çalışacağını söylemişti, dediğini yaptım ve hata aldım.

World editör dosyaları ymir work içerisinde iken hata almıyorum tüm mapları açabiliyorum.
World editör dosyaları D:/ diskinde iken hiçbir mapı açamıyorum ve hata alıyorum.

Sorun ile ilgili görseller;

1750873612778.webp

Çözüm
Textureset, property ve metin2_map_xx klasörleri doğrudan d:/ dizininde olursa hata alacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca "ymir work" içine girince "ymir work" klasörü şeklinde bir sıra dizilimi olmaması lazım. Şöyle söyleyeyim d:/ymir work/ymir work/... şeklinde değil de d:/ymir work/zone-terrainmaps-ui bla bla bla...
Textureset, property ve metin2_map_xx klasörleri doğrudan d:/ dizininde olursa hata alacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca "ymir work" içine girince "ymir work" klasörü şeklinde bir sıra dizilimi olmaması lazım. Şöyle söyleyeyim d:/ymir work/ymir work/... şeklinde değil de d:/ymir work/zone-terrainmaps-ui bla bla bla...

Çözüm
7 8 senedir benim world editor d diskinin içindeki ymir workün içinde ve exeyi de oradan açıyorum daha 1 sorun bile yaşamadım

Tam seni etiketiyecektim adaş

Dediğiniz gibi çıktı,
İlgilini map 'in dosyasını, ilgili map 'in property dosyasını, ilgili map 'in, textureset dosyasını d diskine attığımızda hiçbir sorun çıkartmıyor.
Unpackler üzerinden bir kaç map sökme işlemlerine giriştim, söktüğüm zindan map inde ilk başta tam iken son zamanlarda 1 odanın eksik olduğunu farkettim bir arkadaşla iletişime geçtiğimdede objenin eksik olmadığını, ilgili unpack i tekrar arşivden çıkartmam gerektiğini, world editörün ymir work içerisinde değil d nin içerisinde olması gerektiğini, d diskinde unpacklerin olmaması gerektiğini belirtmişti buna istinaden böyle birşeye girişmiştim.
Yine yeni şeyler öğreniyoruz devamm :)
Teşekkürler @Mavi Ruh

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri