Çözüldü Won Yang Çevirme Yang Won Çevirme

• Konuyu açan Konuyu açan SULEYMAN BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 175
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Selamun aleykum envanter won düzenimi yaptım aynısından fakat böyle wideoda gördügünüz gibi wonu yanga yangı wona cevirme sistemi arıyorum aynı wideoda gordugunuz gibi elinde mevcut olan varmı veya ne yapabilirim bu konu hakında yardımınıza ihtiyacım var ben yaptım fakat ok isaretli bozdurma alma islemi oldu envanterde bicimsiz durdugu icin bu wideoda gordugunuzun aynısında yapmayı dusunuyorum bununla ilgili bir konu goremedim tesekurler simdiden

Çözüm
inventorywindow.py envanterın orjınal ıconları devre dısı bırakıyoruz sonra sub dosyası goruntuleme sıstemımızı acarak gereklı olan yang ve won png uzatılarımızı alıp inventorywindow.py won al sat konumlara gırerek dosya uzantılarımızı ekleyıp transfer ıslemlerımız tamamlamıs olacak sorunum çözüldü bu konula ılgılı hıc konu acılmamıs bılmıyen arkadaşlar ıcın gereklı bılgılerı verdım kafalarına takılan olursa seve seve yardımcı olurum konuyu kapatabılırsınız teşekürler
yang_01.webp
won_01.webp
inventorywindow.py envanterın orjınal ıconları devre dısı bırakıyoruz sonra sub dosyası goruntuleme sıstemımızı acarak gereklı olan yang ve won png uzatılarımızı alıp inventorywindow.py won al sat konumlara gırerek dosya uzantılarımızı ekleyıp transfer ıslemlerımız tamamlamıs olacak sorunum çözüldü bu konula ılgılı hıc konu acılmamıs bılmıyen arkadaşlar ıcın gereklı bılgılerı verdım kafalarına takılan olursa seve seve yardımcı olurum konuyu kapatabılırsınız teşekürler
yang_01.webp
won_01.webp

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri