Yardım won simgesi slotu kaldırma

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

murphy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar marty sama 5.8 kullanıyorum şu won kısmını tıklanamaz görünmez hale en hızlı nasıl getirebilirim. Yang kısmı da ona göre sola doğru uzarsa eski tarz şeklinde çok güzel olurdu.
1768757948735.webp

Dosya Eklentileri

• 1768757880661.webp
    1768757880661.webp
    11,9 KB · Gösterim: 30
  • 1768757925203.webp
    1768757925203.webp
    11,9 KB · Gösterim: 26
Bu tarz defineleri deaktif edersen zaten sorun düzelmiş olur. Yanlış bilmiyorsam UI tarafında bile defineli kısımlar vardı, bunu bir müşterimde görmüştüm.
#define ENABLE_CHEQUE_SYSTEM
#ifdef ENABLE_CHEQUE_SYSTEM
#define ENABLE_SHOP_USE_CHEQUE
#define DISABLE_CHEQUE_DROP
#define ENABLE_WON_EXCHANGE_WINDOW
#endif

uiinventory.py - uiscript/inventorywindow.py üzerinden hızlı gizleme yapabilirsin, cheque tarafları olacaktır. O kısımları kapatırsan kod bloğundan pencere gizlenir fakat görünüm olarak götü bir görünüm olur. Yang barını ve konumunu tekrar ayarlaman gerekir, eski bir files varsa ondan direkt olarak bar kısmını alabilirsin

uiinventory.py - uiscript/inventorywindow.py üzerinden hızlı gizleme yapabilirsin, cheque tarafları olacaktır. O kısımları kapatırsan kod bloğundan pencere gizlenir fakat görünüm olarak götü bir görünüm olur. Yang barını ve konumunu tekrar ayarlaman gerekir, eski bir files varsa ondan direkt olarak bar kısmını alabilirsin
hocam zaten marty uiscript dizininde inventorywindow.py dosyasında won sistemi yoksa hangi kod bloğu kullanılacak onu da vermiş ama işte ordan halledince rootdaki uiinventory.py uiscripte aradığını bulamıyor hata veriyor ordan temizleyemedim denedim hata yaptım.

Bu tarz defineleri deaktif edersen zaten sorun düzelmiş olur. Yanlış bilmiyorsam UI tarafında bile defineli kısımlar vardı, bunu bir müşterimde görmüştüm.
#endif
bence de çünkü wondan kurtulmak zor ticaret ekranında da var bu defineleri bugün kapatacağım ama bunu kapatmam gerekiyor galiba işe yarıyor gibi #define DISABLE_CHEQUE_DROP

server taraflı
common
commondefine.h
#endif

client taraflı
Userinterface
Locale_inc.h
#endif

Aksam kadar cözümleme saglanmazsa andsk atın ben size kapatayım o kadar onu kaldır bunu kaldır yapmanıza gerek yok

hocam zaten marty uiscript dizininde inventorywindow.py dosyasında won sistemi yoksa hangi kod bloğu kullanılacak onu da vermiş ama işte ordan halledince rootdaki uiinventory.py uiscripte aradığını bulamıyor hata veriyor ordan temizleyemedim denedim hata yaptım.
Marty alt yapı kullanmıyorum fakat sanırım inventorywindow special tarafına taşınmıştı, oradan deneyebilirsin veya full define eklenmişse, define kapatırsanda sorunun çözülür fakat ek kodlama definesiz yapıldıysa define kapatmakta işini çözmeksizin daha fazla hataya sebep olur. Eğer sistemin tamamı defineli değilse special tarafında inventorywindow içerisinden kaldırman yeterli oalcaktır. Ticaret ekranı için exchange tarafında kaldırma yapmalısın. Fakat hiç kullanmayacağım diyorsan files üzerinden tamamen kaldırman daha sağlıklı.

Benim sunduğum alternatif bir yöntem.

Geri