2.0 değil o satışta yok sanırım kendisi açıcak bu sanırım 1.7 grassmemory olanı.Jettyx 2.0 mı grafikler, 600 milyarlık target da eklenmiş ama oyuncu çekmek için güzel taktik, ahraz kitleye az bile yapıyor Orhan Başkan.
Kırbacı daha sert vurması lazım ama envanterler UI'lar çok kötü, mapler de malesef kötü emeğe bir şey diyemem inşallah çarşısı pazar olmuştur. Sonuçtq ortaya konulan bir emek var files kiralamak gibi ucuz bir işlem yok.
Mapleri 8 9 ayda yapmışlar açıklamasına göre2.0 değil o satışta yok sanırım kendisi açıcak bu sanırım 1.7 grassmemory olanı.
Konuya gelecek olursak default jtx1.7 grafikler bazı sahnelerde güzel gözüküyor teorik olarak yeni map - karakter yapıp böyle birşey yapılabilirdi bence oyun sahibide böyle düşünmüş ve yaptırmaya başlamış ama mapleri, modelleri yapan kimse heryer parazit kaynıyor yani soft mapler yapmak, modern şeylere çabalamak daha iyi olabilirdi bazı yerler güzel dursada oyunun yüzde 95j parazitli bir görüntüye sahip, ağaç textureleri, zemin textureleri vs birton şey çok kötü gözüküyor. Texture kaliteleri ymirin texturelerinden kötü buda sanırım metin2 ddslerinin nasıl islendigi bilmemelerinden kaynaklanıyor.
Dipnot: Jettyx ve bu işle uğraşan arkadaşların öğrenmesi gereken şey gölge = objenin siyah yansıması değildir. Karakterin boyu 2m gölgesi 8m ve simsiyah bu nasıl bir gerceklik beklentisi sonucu yapılmış olabilir ilginç geliyor.
Bu olmamış reisköylülerle mi çalışıyorlar bazen anlamıyorum TR piyasasını.
Yani bir talebin arzı değilde kişisel istek olduğunu düşünüyorum o oyunun sahipleri genelde öyle pandemiden bu yana oyun açıyorlar bir şekilde farklı şeyler denemek güzel aslında çünkü oyuncunun talep ettiği her oyun tipi bir şekilde açılıyor radikal şeyler olmalı aslında ama daha oturaklı ya da özgün olmalı bence yoksa denenmeye çalışılan şey teoride çok kötü değil.Benim anlamadığım şey bu tür projeler hangi talebin arz'ı Ki böyle gereksiz uğraş veriyorlar? Bir zamanlar yine vardı böyle bir şey m2m miydi neydi yayıla yayıla reklam yaptılar yeni mmorpg diye, steame eklendi falan sonra ortadan kayboldular. Metin2 assetlerini kullanarak projeyi 'yeni mmorpg' olarak nitelendirmek de ayrıca saçmalık tabi. Şahsen benim gözümde çok gereksiz bir uğraş. Ya var olan Metin2'yi geliştirirsin, ya da sıfırdan, her şeyiyle yepyeni bir oyun yaparsın. Bunun ortasını kimse oynamaz, zaman dahi harcamaz.
Amaan yine dadanır siteye adını geçirmeyek.m2m miydi neydi yayıla yayıla reklam yaptılar yeni mmorpg diye

) , mimari olarak değişikliklere gidilmiş bir metin2 havası veriyor ve dx9 kullanılıyor sanırım bence daha üst bir versiyonu kullanılabilirdi . İlk aşamaya göre emek verilmiş bir proje diyebilirim ama daha zamanı var istek öneri şikayetlere göre daha güzel yerlere gelir .