Çözülemedi virtualbox baslatınca böyle bi hata alıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan Archive
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 141
Ne yazık ki bu konuda sorulara çözüm bulunmuyor. Eğer konuda yorumlar varsa hepsini inceleyebilirsiniz. Belki sizlerin sorununuzu çözmek için için ipuçları bulabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Archive

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1751203279593.webp

Su Lanet hata Yüzünden Kac Sefer Nice Baslangıclara Girdim Tekrar Hep Elektirik Kesintisinin Ardında Böyle Hatalar Çıkıyor Gecmis Olsun Tekrar Bsd Silin Yeniden Yükleme Yapın Hocam Kac Olaydır Bunu Yaşadım Simdi Otomatik Sprit İle 30 Dk Bir Yedekleme Alıyor Sunucu Sizinde Surekli Elektirik Kesitisi Varsa ise bu Hatalar ile cok Karsılasmadan Otomatik Yedekleme Yapın

Son düzenleme:
Dosya sistemi ve havuzu bozulmuş. Yüksek bir ihtimalle artık düzeltilemez ama istersen FreeBSD'nin kendi forum sitesine yardım konusu açabilirsin.
Su Lanet hata Yüzünden Kac Sefer Nice Baslangıclara Girdim Tekrar Hep Elektirik Kesintisinin Ardında Böyle Hatalar Çıkıyor Gecmis Olsun Tekrar Bsd Silin Yeniden Yükleme Yapın Hocam Kac Olaydır Bu Yaşadım Simdi Otomatik Sprit İle 30 Dk Bir Yedekleme Alıyor Sunucu Sizinde Surekli Elektirik Kesitisi Varsa ise bu Hatalar ile cok Karsılasmadan Otomatik Yedekleme Yapın
teşekkür ederim yardımınız için. yardım konusu işi biraz uzun sürer diye baştan kurulum yapıp yedekle ilerliyeceğim gibi görünüyor.

teşekkür ederim yardımınız için. yardım konusu işi biraz uzun sürer diye baştan kurulum yapıp yedekle ilerliyeceğim gibi görünüyor.
Zaten bu sekilde
Zaten Bununla Ilgılı Bir Kaç Paylaşımda Bulunmustum Kaiser Hocamız Gereklı Acıklamayı Vermıstı Sag olsun Fakat Ya Güç Kaynagı Kullanacaksınız Bu Durumda Yada Otomatık Yedeklemeyi Aktıf Edip 30 Dkda Bir Kendiliğinde Alacak Şekilde Sprit Ayarlıyacaksınız Spritiniz Yok İse Eger Atabilirim Dediğim Gibi Kim Olursa Olsun Sunucu Acık İken Elektirik Kesintisi Ardında Bu Tür Hatanın Kaynagı %100 Çıkacaktır Çünkü Test Ettım 20 Defa Oldu Her Testımdede Bozuyor Malesef Bsdyi Bu Nedenle Önemli Bir Çalışma Yapacagınız İçinde Tekrardan Sıfıra Dönüp Zaman Kaybedip Üzüntü Yaşamaktansa Otomatık Yedekleme Tercihiniz Olabilir Ben Başka Bunun Önüne Geçecek Çözüm Bulamadım Yedeklemeden başka Çüzüm Yok Diye Düşünüyorum Sizde Bulursanız Konuya Dahil Edip Sorun Yasıyan Arkadaşlar İçin Bu Çözümün Faydalı Olacagını Düşünüyorum Örnek Kendı Adıma Konusabılırım Farklı Bır Yontem Var Ise Yok Ise Otomatık Yedekleme En Uygun Çözüm İyi Forumlar Dilerım..

Son düzenleme:
Zaten bu sekilde

Zaten Bununla Ilgılı Bir Kaç Paylaşımda Bulunmustum Kaiser Hocamız Gereklı Acıklamayı Vermıstı Sag olsun Fakat Ya Güç Kaynagı Kullanacaksınız Bu Durumda Yada Otomatık Yedeklemeyi Aktıf Edip 30 Dkda Bir Kendiliğinde Alacak Şekilde Sprit Ayarlıyacaksınız Spritiniz Yok İse Eger Atabilirim Dediğim Gibi Kim Olursa Olsun Sunucu Acık İken Elektirik Kesintisi Ardında Bu Tür Hatanın Kaynagı %100 Çıkacaktır Çünkü Test Ettım 20 Defa Oldu Her Testımdede Bozuyor Malesef Bsdyi Bu Nedenle Önemli Bir Çalışma Yapacagınız İçinde Tekrardan Sıfıra Dönüp Zaman Kaybedip Üzüntü Yaşamaktansa Otomatık Yedekleme Tercihiniz Olabilir Ben Başka Bunun Önüne Geçecek Çözüm Bulamadım Yedeklemeden başka Çüzüm Yok Diye Düşünüyorum Sizde Bulursanız Konuya Dahil Edip Sorun Yasıyan Arkadaşlar İçin Bu Çözümün Faydalı Olacagını Düşünüyorum Örnek Kendı Adıma Konusabılırım Farklı Bır Yontem Var Ise Yok Ise Otomatık Yedekleme En Uygun Çözüm İyi Forumlar Dilerım..
otomatik yedekleme şuanki tek çözüm olarak görünüyor. @Kaiser dediği yöntemde olabilir ama orda vakit kaybetmek, forumdan dönüşü beklemek biraz zaman alır diye uğraşmak istemedim. böyle bi sorun yaşayan arkadaşlarada yedekelemek en hızlı çözüm diye düşünüyorum. tekrardan teşekkür ediyorum.

vakit nakittir :)

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri