Yardım Vds Sunucusuna Kurulumda yardım

• Konuyu açan Konuyu açan krmavsr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 35
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

krmavsr

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar Bu Linkteki Kurulumu kendi vds yapıma kurmak istiyorum ayarlarını sıfırlayıp bsd 14 kurdurdum ama paketleri yükleyince mariadb gözüküyor. Yardım Etme şansı olan var mı? Anydesk atabilirim

Filesin istemiş olduğu MySQL 5.6 sürümünü şuanda kuramazsın. Bu yüzden hazır kurulu bsd kullanman gerekiyor. Konuda hazır bsd var.

Filesin istemiş olduğu MySQL 5.6 sürümünü şuanda kuramazsın. Bu yüzden hazır kurulu bsd kullanman gerekiyor. Konuda hazır bsd var.
hocam hostingde öyle bir şey yapamam ki nasıl yapıcam normalde bsd 11 olarak kuruluydu bende sıfırladım 14 e yükselttim.

hocam hostingde öyle bir şey yapamam ki nasıl yapıcam normalde bsd 11 olarak kuruluydu bende sıfırladım 14 e yükselttim.

mysql 5.6 sürümü çok eski olduğu için mevcut yılda kurulamıyor. Dedicated sunucu kiralayıp kendin hazır isoyu içeri aktarman gerekiyor veya bazı metin2 sağlayıcıları direkt hazır şekilde freebsd + mysql 5.6 vds sunucu kiralayabiliyorlar.

@serversoftware galiba hazır vds sağlıyordu

mysql 5.6 sürümü çok eski olduğu için mevcut yılda kurulamıyor. Dedicated sunucu kiralayıp kendin hazır isoyu içeri aktarman gerekiyor veya bazı metin2 sağlayıcıları direkt hazır şekilde freebsd + mysql 5.6 vds sunucu kiralayabiliyorlar.

@serversoftware galiba hazır vds sağlıyordu
oradan tuttum zaten ama mysql yüklü halıni göremedim
1769365415762.webp

Geri