Yardım VDS FreeBDS13 Destek

• Konuyu açan Konuyu açan RealitysS
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 24
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

RealitysS

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba;

Amatör olarak bu konulara sıfırdan başlamaktayım. Amacım kiralamış olduğum Vds (freebds13) sunucuya fixler ve buglardan arınmış temiz güncel özelliklere sahip bir files yükleyebilmek ve bu files'ı bir iki arkadaşım ile oynarken ufak ufak istediğim şekilde düzenlemek, karşılaştığım sorunları ve çözümünü öğrenmek, bu konuda geliştirmek.

Siz değerli forum geliştirici abiler ve kardeşlerimden belirttiğim amaç için yardım talep etmekteyim.

1- Files nasıl olmalı, hangi sürüm, hangi versiyon vb?
2- Files desteği, kurulum desteği vb?
3- Sunucuya kurulum vb destekler?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla..

Anladığım kadarıyla sıfırdan bi geliştirme süreciniz olmayacak. Hazır filesin üzerinde düzenlemeler yapacaksınız. İlk önce forumdan isteğinize göre bir files indirin. Filesin Martysama altyapı olması tavsiyemdir. Mainline de olabilir fakat zamanla işin c++ kısmına girecek olursanız eğer MartySama daha anlaşılır olur mainlineye göre. Files seçiminden sonra kurulum işinde yardımcı oluruz.

Kendim kullanmadım hiç ama yorumlarında pek şikayete rastlamadığım fileslerden biri Legendy v4. İçerisinde bir kaç sistem var. (Offlineshop, renewal cube vs.) duyumlarıma göre de bu altyapı üzerine açılmış sunucularda var.

Dolu dolu bir files tavsiye etmiyorum. Kimse filesin içerisini doldurup sorunsuz bir şekilde paylaşım yapmaz. Dolu dolu filesleri genelde içerisinden işimize yarayabilecek eklentileri sökmek için kullanırız.

Geri