Yardım Unknown packet header hatası alıyorum

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

esenkara88

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
0410 20:30:19466 :: Unknown packet header: 100, last: 32 17

metin 2 giriyorum kullancı adı sifre bunlar giriyorum karakter ekranından sonra yükleme ekranında atıyor bu sorun ilk kez karsılastım bilen varsa aramızda anydesk verebiliriym

ETKA YAZILIM KARDEŞİMİZ

bu hata özel den atım burada da bilen varsa diye hızlı çözüm olsun diye burada atıyorum

site yaklasık 3 v 5 gündür varım daha site hakım değiliyim site alaka cok fazla sey bilmiyorum hata ve ya baska bisey yaptırsam simdilik görmezden gelin

Çözüm
Game ve client packet.h dosyalarında son yaptığın eklemeleri kontrol et. Packet uyuşmazlığından dolayı alıyorsun bu hatayı.

Örnek veriyorum;

Game/src/packet.h
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
HEADER_CG_XX = 100
Client/src/UserInterface/packet.h
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
HEADER_CG_XX = 100

Yukarıyı örnek olarak gösterdim sadece.
Kısaca özet geçecek olursak;
Paket dosyalarına eklediğin rakamlar iki source dosyanda da eşit olmalı.
Eğer HEADER_CG Fonksiyon altında 100 numaralı bir fonksiyon varsa başka bir sayı ile değiştirin iki taraftada. O FONKSİYON ALTINDA OLMAYAN BİR SAYI GİRMELİSİNİZ!

Not: HEADER_CG fonksiyonunu örnek olarak verdim. HEADER_GG veya HEADER_GC’de olabilir.
Game ve client packet.h dosyalarında son yaptığın eklemeleri kontrol et. Packet uyuşmazlığından dolayı alıyorsun bu hatayı.

Örnek veriyorum;

Game/src/packet.h
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
HEADER_CG_XX = 100
Client/src/UserInterface/packet.h
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
HEADER_CG_XX = 100

Yukarıyı örnek olarak gösterdim sadece.
Kısaca özet geçecek olursak;
Paket dosyalarına eklediğin rakamlar iki source dosyanda da eşit olmalı.
Eğer HEADER_CG Fonksiyon altında 100 numaralı bir fonksiyon varsa başka bir sayı ile değiştirin iki taraftada. O FONKSİYON ALTINDA OLMAYAN BİR SAYI GİRMELİSİNİZ!

Not: HEADER_CG fonksiyonunu örnek olarak verdim. HEADER_GG veya HEADER_GC’de olabilir.

Çözüm
Geri