Çözüldü Thanos eldiveni slot sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan kullanici
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 1K
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

kullanici

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar bu sistem hakkında açtığım 3. Konu bu hepinizden özür.diliyorum acemi birisyim o yüzden yardıma ihtiyacım var paylaşılan forumda aynı hatayı alan ve çözen birisi vardı yazdım ama cevap vermedi konu sahibine cevap vermedi buraya konu açmak kaldı tek çarem
Sorun;sistemde 6 SLOTA simya gibi taşlar takılıyor fakat bu slotların en baştaki 2 tanesi çalışmıyor forumda aynı hatayı alan birisinin fotosunu alta koyuncam büyük ihtimalle WEAR_MAX kısmında hata yapıyorum saydıpım zaman 35 E denk geliyor WEAR MAX ama bi türlü işe yaramıyo 34 35 36 hepsini.deneeim ama olmuyo
IMG-20200813-WA0002.jpg

IMG-20200813-WA0003.jpg
IMG-20200813-WA0004.jpg

Hangi sabitlerin ne değer aldığını kontrol etmek isterseniz kaynak kodlarını visual studio ile açmanızı tavsiye ederim. Source dosyalarını notepad++ ile düzenlerken gözden kaçan şeyler olabiliyor.

Hangi sabitlerin ne değer aldığını kontrol etmek isterseniz kaynak kodlarını visual studio ile açmanızı tavsiye ederim. Source dosyalarını notepad++ ile düzenlerken gözden kaçan şeyler olabiliyor.
Reis bu konularda baya bi cahilim ama kusura bakma sabitlerin değerleri nedir cilent soucremi nasıl bakcam

Burada server source dosyalarını vs ile açmayı göstermiştim.

Sorunum socket start değerleri arkadaşlar çözdüm şuan sistem sorunsuz çalışmakta başlangıç slotları kostüm envanterine bağlı olarak yazılmış bu yüzden socket start+5 den başladım normalde 1 den başlıyordu ve pet flaanda takılıyordu şuan düzeldi konu kilit

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri