Çözüldü Teleporta ortak koordinat eklenebilirmi?

• Konuyu açan Konuyu açan SinopLu57
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 64
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SinopLu57

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Haritalardaki kırmızı teleportlara bildiğiniz gibi ışınlanma noktası ekleniyor. ( mob şeklinde )
Peki bu ışınlanma noktasını ortak yapabilirmiyiz, mesela

Oyuncu sarı bayrak ise sarı bayrak 1. köye ışınlanıcak
Oyuncu kırmızı bayrak ise kırmızı bayrak 1. köye ışınlanıcak
Oyuncu mavi bayrak ise mavi bayrak 1. köye ışınlanıcak

Bir zindan ekledim zindanın başına koyabileceğim bir teleport alanı var lakin zindanın alt mapı yok, bende bu alt mapı köyler olarak düşünüyorum lakin işin içinden çıkamadım bu konuda bilgisi olanları bekliyorum, eğer bunun olanağı yok ise dicem en kötü src taraflı birşey yapılırda o işe hiç girişesim yok :D eğer bunun olanağı yok ise bu konuda fikirlerinizide okumaktan zevk alırım teşekkürler şimdiden <3

Oda doğru, teleport modelini ekleyip önüne zindana uygun npc eklesem questle zaten krallıklara göre ışınlanma yapması kolay.
Kafa durdu valla :ROFLMAO:
Bi tane npc atın hocam o mob falanla neden uğraşıyorsunuz

Yinede yukarıda ki soruyla alakalı bir çözüm varmı merak ettim içimde kalmasın bilgisi olanlar yazabilir :D

Warp gatelerin c++ dan tetik aldığı yeri bulabilirsen gerisini yazabilirim.

Oda doğru, teleport modelini ekleyip önüne zindana uygun npc eklesem questle zaten krallıklara göre ışınlanma yapması kolay.
Kafa durdu valla :ROFLMAO:

Yinede yukarıda ki soruyla alakalı bir çözüm varmı merak ettim içimde kalmasın bilgisi olanlar yazabilir :D

Warp gatelerin c++ dan tetik aldığı yeri bulabilirsen gerisini yazabilirim.
Düşünmen yeter teşekkür ederim <3
Olay src tarafıyla alakalıysa konu kapatılabilir alternatif çözüm daha hoşuma gitti, şimdilik src tarafından uzak durayım belki ileride çok farklı birşey gelir o zaman src tarafıyla oynamaya değerse tekrar böyle bir konu açarım :D

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri