Taşlara 3 Efsun Ekliyince Gözükmeme Sorunu Fix

• Konuyu açan Konuyu açan TipsizFakir
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 147

TipsizFakir

GANIRTIRIM
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Bügün Taşlara 3 Efsun Ekledim Ve Gözükmüyordu Böyle Fix Gördüm Ekledim Belki İşine Yarayan Birileri Olur Diye Paylaşıyorum.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Kanıt:

tasfix.webp

Merhaba Arkadaşlar Bügün Taşlara 3 Efsun Ekledim Ve Gözükmüyordu Böyle Fix Gördüm Ekledim Belki İşine Yarayan Birileri Olur Diye Paylaşıyorum.

Kanıt:

24331 eklentisini görüntüle
Güncelleme İteme Eklendiğinde Gözükmeme Problemi İçin:

uitooltip.py

Arat::
Genişlet Daralt Kopyala
                        if constInfo.ENABLE_FULLSTONE_DETAILS and (not custumAffectString3) and (itemIndex!=constInfo.ERROR_METIN_STONE):
                                custumAffectString3 = self.__GetAffectString(*item.GetAffect(2))

Değiştir::
Genişlet Daralt Kopyala
                        if constInfo.ENABLE_FULLSTONE_DETAILS and (not custumAffectString2) and (itemIndex!=constInfo.ERROR_METIN_STONE):
                                custumAffectString2 = self.__GetAffectString(*item.GetAffect(1))

Arat::
Genişlet Daralt Kopyala
                        if constInfo.ENABLE_FULLSTONE_DETAILS and (not custumAffectString2) and (itemIndex!=constInfo.ERROR_METIN_STONE):
                        if constInfo.ENABLE_FULLSTONE_DETAILS and (not custumAffectString3) and (itemIndex!=constInfo.ERROR_METIN_STONE):

Değiştir::
Genişlet Daralt Kopyala
                                custumAffectString3 = self.__GetAffectString(*item.GetAffect(2))

Dosya Eklentileri

• tasfix1.webp
    tasfix1.webp
    23,2 KB · Gösterim: 26
  • tasfix2.webp
    tasfix2.webp
    29,1 KB · Gösterim: 23
Geri