Çözüldü SYSERR: locale_find LOCALE_ERROR

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

murphy

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, oyunda rakip oyuncuyu kestiğim zaman bazen kestikten sonra hemen çıkıyor bazen ölen oyuncu burada yeniden başla diyince hemen çıkıyor. temiz locale_string.txt attıp restartladım fakat hala düzelmedi

ch1/core1/syserr.txt

SYSERR: Jan 18 03:21:09 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "����� ��ȣ�� ����ġ�� �������� �ʾҽ��ϴ�.";
SYSERR: Jan 18 03:22:02 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "����� ��ȣ�� ����ġ�� �������� �ʾҽ��ϴ�.";

1768685162155.webp

tahminimce bunlardan biri olabilir çünkü karakter zalimken karşı tarafı kesmiştim ayrıca ölen karakter burda yeniden başla diyince ayağa kalktığı gibi geliyordu. ama zaten bunlar da locale_string.txt içerisine zaten böyle ekli haldeler yani henüz bir sorun göremiyorum.

"¿ë½ÅÀÇ °¡È£·Î °æÇèÄ¡°¡ ¶³¾îÁöÁö ¾Ê¾Ò½À´Ï´Ù.";
"Ejderha Tanrının korumasında olduğun için tecrübe kaybetmedin.";

"¿ë½ÅÀÇ º¸È£·Î ¾ÆÀÌÅÛÀÌ ¶³¾îÁöÁö ¾Ê¾Ò½À´Ï´Ù.";
"Ejderha Tanrının korumasında olduğun için hiç bir nesne kaybetmedin.";

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu çözdüm char_battle.cpp dosyasını vscode ile dalgınlıkla açmıştım LC_TEXT karakterleri bozulmuş orjinal dosyayı tekrar kopyalayıp derledim sorun çözüldü.

1768690347382.webp
Sorunu çözdüm char_battle.cpp dosyasını vscode ile dalgınlıkla açmıştım LC_TEXT karakterleri bozulmuş orjinal dosyayı tekrar kopyalayıp derledim sorun çözüldü.

1768690347382.webp

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri