- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar, oyunda rakip oyuncuyu kestiğim zaman bazen kestikten sonra hemen çıkıyor bazen ölen oyuncu burada yeniden başla diyince hemen çıkıyor. temiz locale_string.txt attıp restartladım fakat hala düzelmedi
ch1/core1/syserr.txt
SYSERR: Jan 18 03:21:09 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "����� ��ȣ�� ����ġ�� �������� �ʾҽ��ϴ�.";
SYSERR: Jan 18 03:22:02 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "����� ��ȣ�� ����ġ�� �������� �ʾҽ��ϴ�.";
tahminimce bunlardan biri olabilir çünkü karakter zalimken karşı tarafı kesmiştim ayrıca ölen karakter burda yeniden başla diyince ayağa kalktığı gibi geliyordu. ama zaten bunlar da locale_string.txt içerisine zaten böyle ekli haldeler yani henüz bir sorun göremiyorum.
"¿ë½ÅÀÇ °¡È£·Î °æÇèÄ¡°¡ ¶³¾îÁöÁö ¾Ê¾Ò½À´Ï´Ù.";
"Ejderha Tanrının korumasında olduğun için tecrübe kaybetmedin.";
"¿ë½ÅÀÇ º¸È£·Î ¾ÆÀÌÅÛÀÌ ¶³¾îÁöÁö ¾Ê¾Ò½À´Ï´Ù.";
"Ejderha Tanrının korumasında olduğun için hiç bir nesne kaybetmedin.";
ch1/core1/syserr.txt
SYSERR: Jan 18 03:21:09 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "����� ��ȣ�� ����ġ�� �������� �ʾҽ��ϴ�.";
SYSERR: Jan 18 03:22:02 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "����� ��ȣ�� ����ġ�� �������� �ʾҽ��ϴ�.";
tahminimce bunlardan biri olabilir çünkü karakter zalimken karşı tarafı kesmiştim ayrıca ölen karakter burda yeniden başla diyince ayağa kalktığı gibi geliyordu. ama zaten bunlar da locale_string.txt içerisine zaten böyle ekli haldeler yani henüz bir sorun göremiyorum.
"¿ë½ÅÀÇ °¡È£·Î °æÇèÄ¡°¡ ¶³¾îÁöÁö ¾Ê¾Ò½À´Ï´Ù.";
"Ejderha Tanrının korumasında olduğun için tecrübe kaybetmedin.";
"¿ë½ÅÀÇ º¸È£·Î ¾ÆÀÌÅÛÀÌ ¶³¾îÁöÁö ¾Ê¾Ò½À´Ï´Ù.";
"Ejderha Tanrının korumasında olduğun için hiç bir nesne kaybetmedin.";
Son düzenleme: