Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımSyserr addServerTimer: already registered server timer problemi
Syserr'de AddServerTimer: already registered server timer name:mex arg:0 böyle bir hata almaktayım daha doğrusu hatamı onuda çok anlayamadım birşey zamanlanmış ama ne olduğunu bulamadım çözüm önerileri için şimdiden teşekkürler..
Syserr'de AddServerTimer: already registered server timer name:mex arg:0 böyle bir hata almaktayım daha doğrusu hatamı onuda çok anlayamadım birşey zamanlanmış ama ne olduğunu bulamadım çözüm önerileri için şimdiden teşekkürler..
Öncelikle sunucuya bir reboot at tekrardan aynı hata varmı kontrol et . İkinci olarak dosyalarını kontrol et 2 defa yazılmış time ile ilgili bir komut varmı . mex arg:0 aratırsan daha hızlı bulursun
Öncelikle sunucuya bir reboot at tekrardan aynı hata varmı kontrol et . İkinci olarak dosyalarını kontrol et 2 defa yazılmış time ile ilgili bir komut varmı . mex arg:0 aratırsan daha hızlı bulursun
aratacağım alan burasımı ? share/locale/turkey/quest çok fazla dosya var herbirinin içini açıp kontrol mü etmeliyim, yani örneğin şundan 2 tanemi var diye mesela npc_talk2.start.0.arg