Çözüldü SwitchBot Slot Effect Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan Kaiser
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 1K
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Kaiser

Admin
Admin
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
0
Herhangi bir syserr yok. Her şey sorunsuz çalışıyor ancak bunun sebebini bulamadım bir türlü. Eskiden eklediğim files ile karşılaştırdım, kodlarda bir farklılık da yok.

Neyden kaynaklı olabilir bu?

Adsız.jpg

Çözüm
Çok teşekkür ederim, tam da şu an yeni eşya efekti sistemini istemeyerek de olsa eklemeye başlamıştım :D
Onu iptal edip sizin verdiğinizi deneyeceğim. Pek sevmiyorum yeni eşya efekti sistemini açıkcası. Verdiğiniz fixi uygulayıp tekrar dönüş yapacağım.

Ne demek, rica ederim. Açıkçası ben de sevmiyorum. Ama buna çözüm olacağı aklıma gelmezdi :D Bu arada ui/sloteffect klasörünü vermeyi unutmuşum. Onu unutmayın.
Adsız.webp

Efekt aç-kapat:
Genişlet Daralt Kopyala
self.itemSlot.ActivateSlot(0)
self.itemSlot.DeactivateSlot(0)

ActivateSlot ile efektin verildiğini görünce client source kısmına baktım. Sadece tek slotlu (Simya gibi) itemlere efekt verilebilecek halde kodlanmış. Aklıma envanterde yeni item efekt konusu geldi. Oradan sadece item boyutuna göre efekt değiştirecek kodları client source dosyasına ekledim. Fix.cpp adında bir metin hazırladım. Diğer efektlerde bir problem şuanlık yok, büyük ihtimalle de olmayacaktır.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

6287 eklentisini görüntüle

Efekt aç-kapat:
Genişlet Daralt Kopyala
self.itemSlot.ActivateSlot(0)
self.itemSlot.DeactivateSlot(0)

ActivateSlot ile efektin verildiğini görünce client source kısmına baktım. Sadece tek slotlu (Simya gibi) itemlere efekt verilebilecek halde kodlanmış. Aklıma envanterde yeni item efekt konusu geldi. Oradan sadece item boyutuna göre efekt değiştirecek kodları client source dosyasına ekledim. Fix.cpp adında bir metin hazırladım. Diğer efektlerde bir problem şuanlık yok, büyük ihtimalle de olmayacaktır.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Çok teşekkür ederim, tam da şu an yeni eşya efekti sistemini istemeyerek de olsa eklemeye başlamıştım :D
Onu iptal edip sizin verdiğinizi deneyeceğim. Pek sevmiyorum yeni eşya efekti sistemini açıkcası. Verdiğiniz fixi uygulayıp tekrar dönüş yapacağım.

Ne demek, rica ederim. Açıkçası ben de sevmiyorum. Ama buna çözüm olacağı aklıma gelmezdi :D Bu arada ui/sloteffect klasörünü vermeyi unutmuşum. Onu unutmayın.

Çözüm
Halloldu, tekrardan teşekkür ederim :) Son olarak bu botta marketten efsun nesnesi satın alma fonksiyonu bulunmuyor. Bunu py üstünden ekleme şansımız var mı acaba? Yoksa pyc mi gerekli?

Adsız.webp

Halloldu, tekrardan teşekkür ederim :) Son olarak bu botta marketten efsun nesnesi satın alma fonksiyonu bulunmuyor. Bunu py üstünden ekleme şansımız var mı acaba? Yoksa pyc mi gerekli?

6288 eklentisini görüntüle

Tekrardan rica ederim :) Evet source üzerinden sözde eklenmiş. Yeterli yang yok texti de görmüştüm çünkü. Hiç dikkatli bakmadım ama .pyc değil .py uzantılı botlarda da bu fonksiyon var diye biliyorum. Bu gece göz gezdiririm, bulabilirsem paylaşırım.

Tekrardan rica ederim :) Evet source üzerinden sözde eklenmiş. Yeterli yang yok texti de görmüştüm çünkü. Hiç dikkatli bakmadım ama .pyc değil .py uzantılı botlarda da bu fonksiyon var diye biliyorum. Bu gece göz gezdiririm, bulabilirsem paylaşırım.
Tamamdır. O zaman konuyu kilitliyorum, umarım o sorunu da çözüp paylaşırsınız. Merakla bekliyorum :)
İyi çalışmalar.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri