Yardım Svside hakkında acil yardım

• Konuyu açan Konuyu açan hammerboys
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 102
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

hammerboys

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Svside satın alacağım fakat sitesindeki iletişim bilgilerinden hiçbir şekilde loyein'e ulaşamıyorum. Nasıl iletişime geçebilirim yada nasıl satın alabilirim yardımcı olabilir misiniz?

VSİDE hakkında yanlış bilgilendirme olmaması için açıklık getirmek istiyorum:

SVSIDE doğrudan satın alınabilen bir yazılım değildir. Bazı firmalar, SVSIDE gibi anti-hile çözümleri sunan kurumlarla anlaşmalı çalışırlar. Bu nedenle bu tarz korumaları yalnızca anlaşmalı firmalar kullanabilir.

Yani siz SVSIDE’ı doğrudan satın almak isteseniz bile bu mümkün değildir. Hatta teknik olarak mümkün olsa bile oldukça yüksek bir ücret ödemeniz gerekir. Bu yazılımı ticari olarak kullanan firmalar, sistemin gelir modeline dahil oldukları için bu tür yazılımları başka kişilere veya kurumlara sunmazlar.

Eğer bu korumayı sağlayan bir firma ile doğrudan çalışıyorsanız ve aylık ödeme karşılığında hizmet alıyorsanız, bu mümkündür. Ancak bunun dışında SVSIDE’ı bulmanız veya edinmeniz pek mümkün değildir. İnternette bulduğunuz örnekler de genellikle sahte ya da içi boş, sadece “SVSIDE” kelimesini içeren kodlardır.

Son düzenleme:
Geri