Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışan bir çok foxfs buldum fakat vs2019 ile liblerinin derlenmiş olması gerekiyor yoksa MSC_VER uyuşmazlık hatası veriyor. Sen vs2019 mu kullanıyorsun
Evet. Ben 2019 ile derlemek için cryptopp'u vs2019 ile derledim daha sonra foxfs yi o lible derledim. Kurulum yaparken sıkıntılar çıkıyor. Örneğin fox fsyi hem debug için hem de release için derlemen gerekiyor. Bunu içinde aynı şekilde cryptopp'u hem debug modda hem release modda derlemen gerekiyor. İstersen ben sana benim hazırladığım dosyaları atayım.
Evet. Ben 2019 ile derlemek için cryptopp'u vs2019 ile derledim daha sonra foxfs yi o lible derledim. Kurulum yaparken sıkıntılar çıkıyor. Örneğin fox fsyi hem debug için hem de release için derlemen gerekiyor. Bunu içinde aynı şekilde cryptopp'u hem debug modda hem release modda derlemen gerekiyor. İstersen ben sana benim hazırladığım dosyaları atayım.
90mb lık dosyayı 30dk da yükleyecekmişim. Usb belleğe koyup kargolarsam daha iyi. . Sln dosyasını yükleyemiyorum ancak geriye kalan herşeyi yüklüyorum. Sln dosyasını oluşturmak kolay. Ben visual studio code programına cmake eklentisini kurup öyle hallettim.
Yalnız bunlar benim yöntemlerim daha kolay yöntemler vardır illaki. "Windows içi c++ Cmake araçları" kurulu olması lazım.
vscod a eklentiyi kurarsanız alttaki bardan kolayca build edenilirsiniz. Dosyalar yüklendiği zaman ekleyeceğim.