random Üye Üye Mesaj 153 Çözümler 2 Beğeni 36 Puan 474 Ticaret Puanı 0 5 Haziran 2025 #1 Merhaba, Şaman şimşek pençesi animasyonu hasardan çok sonra geliyor. Nasıl düzeleceği konusunda fikri olan var mı ?
Merhaba, Şaman şimşek pençesi animasyonu hasardan çok sonra geliyor. Nasıl düzeleceği konusunda fikri olan var mı ?
Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.322 Çözümler 41 Beğeni 1.100 Puan 1.309 Ticaret Puanı 0 7 Haziran 2025 #2 fps arttırma olayını mı eklediniz Upvote 0 Downvote
random Üye Üye Mesaj 153 Çözümler 2 Beğeni 36 Puan 474 Ticaret Puanı 0 7 Haziran 2025 #3 Tengrist demiş ki: fps arttırma olayını mı eklediniz Hepsini görmek için tıklayın... Hayır. Pek çok sunucuda bu durum böyle diye biliyorum. Normalde zaten bozuk olan bir şey gibi. Yanlış mı biliyorum acaba. Upvote 0 Downvote
Tengrist demiş ki: fps arttırma olayını mı eklediniz Hepsini görmek için tıklayın... Hayır. Pek çok sunucuda bu durum böyle diye biliyorum. Normalde zaten bozuk olan bir şey gibi. Yanlış mı biliyorum acaba.