Sitemiz Her Gün Rekor Kırıyor

Whistle

Ruhsuz :/
Kurucu
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
2
@Respect arkadaşımızın açmış olduğu dizi konuları sayesinde sitemiz her gün çevrimiçi rekoru kırıyor.
Bu başarısından dolayı arkadaşımızı tebrik ediyorum. :)

Lakin güç sarhoşluğu yaşamamız gereklidir. Sitemizin kuruluş felsefesinden ödün vermemiz gerekiyor.

Forum online rekor.webp

Sen yaşıyor muydun ya? :D

Buradan ayrılmamda, derslerim çok sıkıyor beni pek giremiyorum :D Malum, PC iyice kötüleşmeye başladı, tam da Aion da son levellere uzanmışken :/ Yeni rehberler hazırlarım diye düşünüyordum, oda çöpe gitti. Bakalım bir şeyler yapacağız forumda :D Yaşıyorum sonuç olarak, buralardayım her zaman :D

Buradan ayrılmamda, derslerim çok sıkıyor beni pek giremiyorum :D Malum, PC iyice kötüleşmeye başladı, tam da Aion da son levellere uzanmışken :/ Yeni rehberler hazırlarım diye düşünüyordum, oda çöpe gitti. Bakalım bir şeyler yapacağız forumda :D Yaşıyorum sonuç olarak, buralardayım her zaman :D
Biliyorsun profil alanında bir şey olduğunda insanları bilgilendirmek için bir şeyler paylaşabilirsin. :) Yeni rehberlerini dört gözle bekliyor olacağım. Derslere gelirsek. Oyunları her zaman oynayabilirsin ama dersleri aksatmamaya bak. ;)

Biliyorsun profil alanında bir şey olduğunda insanları bilgilendirmek için bir şeyler paylaşabilirsin. :) Yeni rehberlerini dört gözle bekliyor olacağım. Derslere gelirsek. Oyunları her zaman oynayabilirsin ama dersleri aksatmamaya bak. ;)

Gerçek bir abi tavsiyesi oldu :D Yeni rehberlerimi kısa zamanda yazmaya çalışırım umarım, derslerimden vakit bulabilirsem :D

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri