Sitelerde beğenmediğiniz şeyler nelerdir?

Koyudemir02

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Selamlar hocam.
Bir araştırma yapıyorum ve bu çok önemli benim için. Aşağıda yazdığım sorulara bildiğiniz kadar cevap verebilirseniz memnun olurum.

1. Türkçe bölümler yayınlayan manga, webtoon veya manhwa (manhua) sitelerinde hangi özellikleri sevmiyorsunuz?
2. Sevmediğiniz özellikleri değiştirmek için öneriniz var mı?
3. Bu tür sitelerde ne tür yeni özellikler görmek isterdiniz?
4. Okuduğunuz seriye yorum yapabilmek için "Disqus" mu tercih edersiniz yoksa açtığınız hesap ile mi yorum yapabilmek isterdiniz?
5. Reklamsız bölüm okumak için ücret öder miydiniz? Ödeyecekseniz eğer en fazla ne kadar ödeyebilirsiniz?
6. Sizce takip ettiğiniz sitelerin çevirileri yeterli mi? Yapay zeka çevirileri ne ölçüde kabul edersiniz?
7. Manga, webtoon ve manhwa için tüm içerikleri tek bir siteden takip etmek ister miydiniz? (yetişkin seriler dahil.)

Soruları sormakta ki amacı az çok anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Başka önerilere de açığım. ^^

Sitelerde beğenmediğim şey bet reklamı kaçak dizi sitelerinde özellikle adbloku normalde aktif etmem bu adamlar da kazansın bir iki bi şey diyordum ama artık 3 4 tane adblok, anti anti adbloklar kurulu halde giriyorum.

Manga taraflı siteye hiç girmedim yaş geldi artık bu yaştan sonra çizgi filmle işimşz olmaz.

Geri