- Ticaret Puanı
- 0
Discord İletişim : bekomango123
Merhaba,
Ben Berkay, 28 yaşında Rusya'da yaşıyorum. C++ / C# / Python / PHP ve Flutter alanlarında hizmet veriyorum. Aktif olarak mobil oyun geliştiriciliği, tekstil ve Metin2 sektöründe çalışıyorum.
Sunucu Yönetim Paneli
SilverhandCP ve Files sadece 1 kişiye satılmak üzere satışa çıkmıştır. Detaylar ve demo için bana ulaşabilirsiniz.
Satış ve Destek Hakkında Bilgilendirme
Ödeme Şekilleri
Files Hazırlama Hizmetimiz
Örnek ayarlanmış damage videosu
Merhaba,
Ben Berkay, 28 yaşında Rusya'da yaşıyorum. C++ / C# / Python / PHP ve Flutter alanlarında hizmet veriyorum. Aktif olarak mobil oyun geliştiriciliği, tekstil ve Metin2 sektöründe çalışıyorum.
Sunucu Yönetim Paneli
SilverhandCP ve Files sadece 1 kişiye satılmak üzere satışa çıkmıştır. Detaylar ve demo için bana ulaşabilirsiniz.
Satış ve Destek Hakkında Bilgilendirme
- Tarafımdan satın aldığınız tüm hizmetlerde destek hizmetimiz mevcuttur. Benimle beraber size destek verebilecek 2 farklı uzman arkadaşım mevcut. Bu arkadaşlar benimle beraber sizlere her alanda destek vermeye çalışacaklardır.
- Satın aldığınız hizmetlerle ilgili yaşayacağınız tüm problemlerde, bizlerle alakalı olması durumunda Anlık ve Ücretsiz destek sunmaktayız.
- Satın aldığınız tüm dosyaların bir başkasına satışı yasaktır. Yazılım dosyaları kolaylıkla kopyalanabilir dosyalardır, benden satın aldığınız bir dosyayı olur da bir başkasına paylaşır, satış yapar ya da yapmaya teşebbüs ederseniz tüm hizmetlerimden uzaklaştırılırsınız.
- Sizlerden kaynaklı problemlerde genelde destekçi olmaktan çekinmem, bu sorumluluğu kendime iş ahlakı olarak benimserim. Ancak, hiç bir bilginiz yoksa anahtar teslim proje teklifi alın ki tüm düzenlemeleri en başından biz sizin için yapalım.
- Elden taksit, yarısını önden diğer yarısını ise sonradan ödeme şeklinde çeşitli ödemele şekillerimiz bulunmamaktadır. İlla taksit isterseniz Kredi Kartı ile taksitli ödeme yapabilirsiniz.
Ödeme Şekilleri
- Kredi Kartı (Yurtiçi) - Taksitli ödeme yapabilme imkanı, taksit için bankanın aldığı komisyon kesinlikle bizlerin sorumluluğunda değildir.
- Kredi Kartı (Yurtdışı) - Yurtdışı kredi kartı ile yapılan ödemelerde olası dispute durumları yaşanmaması için pos firması tarafından para bize aktarıldığı zaman hizmet teslim edilmektedir.
- Banka Havalesi / EFT - Açıklamaya borç ödemesi gibi şeyler yazmadan satın aldığınız hizmetin adını direkt olarak yazabilirsiniz vergisel konularda açığımız bulunmuyor, tüm işimizi vergisini ödeyerek yapıyoruz.
- Krito Para (BTC, USDT, LTC, ETH, DOGE)
- Elden Nakit - Ankara/Kızılay'daki dükkanım üzerinden ödeme yapabilirsiniz.
Files Hazırlama Hizmetimiz
- Hazırlamamızı istediğiniz files, kendi denenmiş (+5K Oyuncu) görmüş kendi altyapımız üzerine hazırlanır. İsteğiniz üzere MartySama gibi altyapılar üzerinden de hazırlayabiliriz. Ancak en başta önerimiz kendimizin geliştirdiği temiz ve denenmiş altyapı üzerinden gidilmesidir.
- Files hazırlığı aşamasında ihtiyaç duyulan tüm sistem ve tasarımlar bizler tarafından sunucuya özel olarak hazırlanır. Herhangi bir w@rez, leak, shared sistem kullanılmaz.
- Size özel olarak hazırlanan Files, sadece size aittir. Bir başkası ile paylaşılmamaktadır.
- Files türüne göre ve talepleriniz üzerine fiyat değişmektedir.
Örnek ayarlanmış damage videosu
Son düzenleme: