nesterali MT Üye MT Üye Mesaj 164 Beğeni 62 Puan 726 Ticaret Puanı 0 22 Temmuz 2025 #1 Sorunsuz silah kostüm (fiş) sistemi olan varmı
TheAdmin33 Ah, bu şarkıların gözü kör olsun Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Editör Mesaj 1.327 Çözümler 75 Beğeni 5.099 Puan 2.859 Ticaret Puanı 0 22 Temmuz 2025 #2 Konu 'Silah Kostüm Sistemi' 26 Kasım 2024 Bildiğiniz silah kostüm sistemi (Martysama 5.8 den söktüm ve eklerken hata almamanız için ufak değişiklikler yaptım). Not: Dosyaların içerisinde kostüm yok. İndir; Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız. Vt; Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
Konu 'Silah Kostüm Sistemi' 26 Kasım 2024 Bildiğiniz silah kostüm sistemi (Martysama 5.8 den söktüm ve eklerken hata almamanız için ufak değişiklikler yaptım). Not: Dosyaların içerisinde kostüm yok. İndir; Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız. Vt; Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
nesterali MT Üye MT Üye Mesaj 164 Beğeni 62 Puan 726 Ticaret Puanı 0 23 Temmuz 2025 #3 TheAdmin33 demiş ki: Konu 'Silah Kostüm Sistemi' 26 Kasım 2024 Bildiğiniz silah kostüm sistemi (Martysama 5.8 den söktüm ve eklerken hata almamanız için ufak değişiklikler yaptım). Not: Dosyaların içerisinde kostüm yok. İndir; Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız. Vt; Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim Upvote 0 Downvote
TheAdmin33 demiş ki: Konu 'Silah Kostüm Sistemi' 26 Kasım 2024 Bildiğiniz silah kostüm sistemi (Martysama 5.8 den söktüm ve eklerken hata almamanız için ufak değişiklikler yaptım). Not: Dosyaların içerisinde kostüm yok. İndir; Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız. Vt; Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ederim
nesterali MT Üye MT Üye Mesaj 164 Beğeni 62 Puan 726 Ticaret Puanı 0 23 Temmuz 2025 #4 @TheAdmin33konunuzun altını kirletmemek adına burdan sorayım 1. Client Source\GameLib dosyasında ItemData.h: Genişlet Daralt Kopyala //Arat; WEAR_RING1, WEAR_RING2, WEAR_BELT, dediğiniz benim ItemData.h içerisinde yok nereye eklememiz gerekli 2. locale_string.txt dosyası nereye eklenecek Son düzenleme: 23 Temmuz 2025 Upvote 0 Downvote
@TheAdmin33konunuzun altını kirletmemek adına burdan sorayım 1. Client Source\GameLib dosyasında ItemData.h: Genişlet Daralt Kopyala //Arat; WEAR_RING1, WEAR_RING2, WEAR_BELT, dediğiniz benim ItemData.h içerisinde yok nereye eklememiz gerekli 2. locale_string.txt dosyası nereye eklenecek
nesterali MT Üye MT Üye Mesaj 164 Beğeni 62 Puan 726 Ticaret Puanı 0 23 Temmuz 2025 #5 @TheAdmin33 Upvote 0 Downvote