Çözüldü settings.lua: No such file or directory

• Konuyu açan Konuyu açan Slackjaw
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 1K
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Slackjaw

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba, sizleri rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ve hakkınızı helal edin. Kurmaya çalıştığım bir files var ve oyuna start verdiğim de
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
cannot read locale/germany/settings.lua: No such file or directory
böyle bir hata alıyorum. Belirttiği dizinde belirttiği doysa mevcut ve gerekli izinler verilmiştir. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

belirtilen dizinde settings.lua dosyası olması lazım sizde yok filesin içeriğini kontrol edin eksik olabilir.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Belirtilen dizinde dosya mevcut ve gerekli izinler verilmesine rağmen alıyorum bu hatayı.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Belirtilen dizinde dosya mevcut ve gerekli izinler verilmesine rağmen alıyorum bu hatayı.
Navicat -> common -> locale tablosundaki LOCALE karşısındaki içerik, ftpdeki locale/xx ile aynı olması lazım.
FTP de locale/germany şeklide bir dizine sahipsen, LOCALE karşısına da germany yazman gerekir.

Çözüm
Bugün nöbetçiyim, yarın sabah deneyip sonucunu yazacağım. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız ve yorumlarınız için.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri