Çözüldü Server Tarafında Syserr

• Konuyu açan Konuyu açan iambmys9
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 35
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

iambmys9

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, Lycan'ı ve Ejderha Simya Mitsiyi devre dışı bıraktım fakat server tarafında sysser aldığımı fark ettim bunu nasıl düzeltebilirim?

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
=====line 1 col 0 lines from top 1 ============================================
SYSERR: Apr 23 21:31:20 :: ReadAdditionalApplys: In Group AdditionalApplys, öM-7漮 group's apply_type RESIST_WOLFMAN is invalid.
SYSERR: Apr 23 21:31:20 :: Boot: cannot load DragonSoulTable: locale/germany/dragon_soul_table.txt
SYSERR: Apr 23 21:32:33 :: ReadAdditionalApplys: In Group AdditionalApplys, öM-7漮 group's apply_type RESIST_WOLFMAN is invalid.
SYSERR: Apr 23 21:32:33 :: Boot: cannot load DragonSoulTable: locale/germany/dragon_soul_table.txt

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, Lycan'ı ve Ejderha Simya Mitsiyi devre dışı bıraktım fakat server tarafında sysser aldığımı fark ettim bunu nasıl düzeltebilirim?

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
SYSERR: Apr 23 21:31:20 :: ReadAdditionalApplys: In Group AdditionalApplys, öM-7漮 group's apply_type RESIST_WOLFMAN is invalid.
SYSERR: Apr 23 21:31:20 :: Boot: cannot load DragonSoulTable: locale/germany/dragon_soul_table.txt
SYSERR: Apr 23 21:32:33 :: ReadAdditionalApplys: In Group AdditionalApplys, öM-7漮 group's apply_type RESIST_WOLFMAN is invalid.
SYSERR: Apr 23 21:32:33 :: Boot: cannot load DragonSoulTable: locale/germany/dragon_soul_table.txt
txtyi aç wolfman claw felan arat bunları sil

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
txtyi aç wolfman claw felan arat bunları sil

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri