Çözüldü Server Tabanlı Efsun Botu hatası

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
Daha önce server tabanlı ekleyipte böyle sorunla karsılaşan oldumu butun hersey tamam bır proglem yok fakat ne envanterde ıtem gorunuyor takılı ama gorunmuyor nede efsun botu calısıyor efsun bot sıstem dosyalarımı kodlarımı eksık cozemedım ama bır sysr hatası almıyorum ılgını ıcın tesekurler

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Çözüm

evet arkadaşlar 4 envanter sıstemı eklenıldıgı zaman dıkat edılmesı gereken yerler lenght.h dosyasını eklemeyı unutmustum envanter sıstemı kendı tasarladıgım sıstem sızde bu sekılde olmuyabılır sıraları olabılır bu nedenle efsun botu eklenıldıgı zaman ya hata efsun botunda yada envanter sıstemınde en onemlısı ıse envanter sıstemını mutlaka kontrol etmenızı tavsıye ederım envanter sıstemını tekrar sılıp yazdıgım zaman fark ettım olayı bu nedenle bu sorunu yasıyan olursa mutluka dıkat etsın tekrardan tesekurler guzel yorumlarınız ıcın konu kapatılabılır.
Merhabalar ben Yaşadım bu sorunu hatırladığım kadarıyla MySQL taraflı eklentiden veya Python taraflı bir definesiz eklentiden dolayı bu sorun çözmüştüm ama

Abi bu bana benzer konular gordum fakat item gorunmeme sorununun fark ettigim zaman 4 envaterde ekleyince proglem oldugunu dusundum full yedegi yukleyince aynı sorunu yasıyordum envanterle ilgili proglem var hem 4 envanterde sorun var hemde efsun botuda sıfırladım suan temiz bir eklenti yaptıgım zaman sorunun ne oldugunu dile getiririm @ali1313 arkadasın dedigi gibi eksiklik var yabancı forumda birde indirdim onu deniyecegim ani ve bu paylastıgın kodu sistemde ilk defa gordum

Son düzenleme:

evet arkadaşlar 4 envanter sıstemı eklenıldıgı zaman dıkat edılmesı gereken yerler lenght.h dosyasını eklemeyı unutmustum envanter sıstemı kendı tasarladıgım sıstem sızde bu sekılde olmuyabılır sıraları olabılır bu nedenle efsun botu eklenıldıgı zaman ya hata efsun botunda yada envanter sıstemınde en onemlısı ıse envanter sıstemını mutlaka kontrol etmenızı tavsıye ederım envanter sıstemını tekrar sılıp yazdıgım zaman fark ettım olayı bu nedenle bu sorunu yasıyan olursa mutluka dıkat etsın tekrardan tesekurler guzel yorumlarınız ıcın konu kapatılabılır.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri