Sabah Yüz Yıkamak

Whistle

Ruhsuz :/
Kurucu
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
2
Hiç sevmediğim birşeydir. :) Sabah sabah su insanın yüzüne değince bir ürperme oluyor ye. Ona sinir oluyorum.

Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir. :)

Küçükken üşenirdim yıkamaya ama şimdi yıkamayınca sanki yüzümde ağırlık var gibi hissediyorum yıkıyorum.

En iyisi birlikte kaldığınız biri her sabah senin yüzüne bir bardak su döksün. :D

Olabilir :D Hoppanin Osman 2 fobisi :P
Hoppanin Osman 2 = İlk okulda fen dersinde ezberlemek için böyle bir lakap takmıştık. :D

En iyisi birlikte kaldığınız biri her sabah senin yüzüne bir bardak su döksün. :D
O biraz sakıncalı. İstemeyerek zarar vermekten korkarım. :)
:s17: Bence onu yapacak kişi cesaretli olmalı :)
Haklısın. :)

Tamamen psikolojik sabah uyanma gibi geçte yatsan erkende yatsan uyanamıyorsun gibi sıcak yataktan kalkmak çok koyuyor

Aile ile alakası yok reiz :) 7 sınıfta yurtta kaldıgımı belirtmiştm sana hatırlarsan ordan alışkanlık. :)
Bizde 8 sene boyunca sabah 7 de kalktık ama olmuyor işte. Bu arada bu konu yüz yıkamakla ilgili sabah yataktan kalkma için ayrı tartışma konusu açalım. ;)

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri