muhammet53 Üye Üye Mesaj 434 Çözümler 4 Beğeni 30 Puan 459 Ticaret Puanı 0 21 Ekim 2024 #1 Ban attıktan sonra süreli olmasını istiyorum 1 hafta 2 hafta vs nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Ban attıktan sonra süreli olmasını istiyorum 1 hafta 2 hafta vs nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
muhammet53 Üye Üye Mesaj 434 Çözümler 4 Beğeni 30 Puan 459 Ticaret Puanı 0 19 Haziran 2025 #21 layers demiş ki: doğru üstün körü bakmıştım kodlara özelden atıyorum onunla değiştir Hepsini görmek için tıklayın... tamam hocam Upvote 0 Downvote
layers demiş ki: doğru üstün körü bakmıştım kodlara özelden atıyorum onunla değiştir Hepsini görmek için tıklayın... tamam hocam
muhammet53 Üye Üye Mesaj 434 Çözümler 4 Beğeni 30 Puan 459 Ticaret Puanı 0 19 Haziran 2025 #22 o layers demiş ki: doğru üstün körü bakmıştım kodlara özelden atıyorum onunla değiştir Hepsini görmek için tıklayın... oldu hocam teşekkür ederim. Upvote 0 Downvote
o layers demiş ki: doğru üstün körü bakmıştım kodlara özelden atıyorum onunla değiştir Hepsini görmek için tıklayın... oldu hocam teşekkür ederim.