Yardım sörf tahtası sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan niko4545
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 53
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

niko4545

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
arkadaşlar sörf tahtası sistemini ekledim silah takınca yürümüyor silah takılı binince yerin altına giriyor ve hiç bir şekilde atak yapılmıyor syser var ama neyden sorun veriyor bilmiyorum yardımcı olurmusnuz.

Dosya Eklentileri

arkadaşlar sörf tahtası sistemini ekledim silah takınca yürümüyor silah takılı binince yerin altına giriyor ve hiç bir şekilde atak yapılmıyor syser var ama neyden sorun veriyor bilmiyorum yardımcı olurmusnuz.
yedekte olan pc klasörlerini kullan
0627 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/npc_mount/summer_2023_hoverboard/wait1.msa) ERROR
0627 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/npc_mount/summer_2023_hoverboard/wait2.msa) ERROR
bunlarıda yeniden atıp denesene hocam

yedekte olan pc klasörlerini kullan
0627 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/npc_mount/summer_2023_hoverboard/wait1.msa) ERROR
0627 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/npc_mount/summer_2023_hoverboard/wait2.msa) ERROR
bunlarıda yeniden atıp denesene hocam
verilen dosylarda mevcut deilbu msa lar

Geri