Rohan2 [M2M] Naga Zindanı

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 403

Tengrist

Mapper
Mapper
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Direkt Rohan2 veyahut M2M'deki Naga Zindan konseptini kopyalamak istemedim özellikle 2020 yılı sonrası oyuncularda artık hız ve eğlence birbiri ile iç içe geçti şu şekilde bir zindan hazırladım:

Naga Kraliçe zehir saçan yavruları ile birlikte 3 krallığın başına bela olmaktadır, üç imparatorluğun cesur savaşçıları kraliçenin yumurtalarını henüz yavrulara dönüşmeden kırmalı ve gelecekte oluşabilecek tehlikeleri bertaraf etmek için Kraliçeyi katletmelidir.

Zindan;
--1-- İlk olarak 6 adet Naga Toteminin kırılmasıyla başlar totemlerin hepsi parçalandığında
--2-- Kraliçenin Generali ortaya çıkar ve katledilmesi durumuyla
--3-- 6 adet Naga Savaşçısı belirir.
--4-- Savaşçılar yok edildiğinde Kraliçe'nin Aynası katına gelinir ve bolca slot spawn olur, bu slotların her birinden şansa göre Naga Kraliçesinin yumurtası düşer(video için şans yüzde 100 ayarlanmıştır)
--5-- Düşen yumurtalara sağ tıklandığında yumurta ya kaybolur ya da Kırılmış Naga Yumurtasına çevrilir, 6 adet Kırılmış Naga Yumurtası Kraliçe'nin Aynasına gösterildiğinde
--6-- Tüm slotlar ve ayna kaybolur, artık Kraliçe kızgın formuna evrilir
--7-- Kraliçe katledilir ve üç imparatorluğun topraklarına yeniden huzur gelir.

Sesli biçimde konuşarak zindanı döndüm; izlemek isterseniz HD Link:

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri