Çözüldü renewal mission book

• Konuyu açan Konuyu açan Baldwin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 57
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Baldwin

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
dracrys renewal mission book göreve tıklandığında pencere boş olmasına rağmen you cant get more mission book hatası alıyorum ava2den söktüm bi fark yok dosyalarda nereden sıkıntı çıkartıyor bi fikrim yok ekleyen varsa çözüm iletirse sevinirim

• Client dosyalarını kontrol et:AVA2'den söktüğünü belirtmişsin ama bazen bazı dosyalar eksik kalabiliyor. Özellikle:
    • MissionBook.xml dosyası
    • İlgili .dds texture dosyaları
    • Mission book ile ilgili script dosyaları
  • Database kontrolü: Sunucu tarafında mission book sisteminin aktif olup olmadığını kontrol et. Database'de mission_book tablosu ve gerekli veriler mevcut mu?
  • Item ID çakışması: Mission book item'ının ID'si başka bir item ile çakışıyor olabilir. ItemList.xml'i kontrol et.
  • Karakter seviye/stat kontrolü: Bazı sunucularda mission book kullanımı için minimum seviye gereksinimi olabiliyor.
  • Server restart: Basit ama etkili - sunucuyu yeniden başlat.

ve Avva2 filesi sorunluydu diye hatırlıyorum

split_argument fonksiyonun 5.8deki farklılığından yapıyormuş gencler haberiniz olsun sistemde sıkıntı yok çalışıyor

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri