5.8e ne kuraym sizceMetin2devdekini kullanmıştım eski filesta 5.8 e hiç eklemedim
link varmıdır acaba? tammıdır sistem
google > search bar > m2dev volvox render targetlink varmıdır acaba? tammıdır sistem
önerdiğiniz bumudur tam sistem mi önerdiğiniz diyorm kanka googledeki her link değil o yüzdengoogle > search bar > m2dev volvox render target
firstLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
knk aramak zor değil volvox istedin adamın konusunu buldum önerdiğim değil senın istediğin bu volvxon 1 2 3 diye sürümleri yoktur herhaldeönerdiğiniz bumudur tam sistem mi önerdiğiniz diyorm kanka googledeki her link değil o yüzden
girmiyor kanka site banlandmmı noldu sfdsknk aramak zor değil volvox istedin adamın konusunu buldum önerdiğim değil senın istediğin bu volvxon 1 2 3 diye sürümleri yoktur herhalde
direkt göndereyim ozamangirmiyor kanka site banlandmmı noldu sfds
çok karışık hayatta ekliyemem sdfsdfdsdirekt göndereyim ozaman
link varmıDracarys rendertarget de güzel ben onu kullanıyorum
Telefondayım eve geçtiğim vakit atarımlink varmı
yorucu o ya itemin üstüne gelince laks diye gözükmüyoDracarys rendertarget de güzel ben onu kullanıyorum
Varmi kanka önerdigin tam sistemyorucu o ya itemin üstüne gelince laks diye gözükmüyo![]()
kankam benim için daha kullanışlı daha hitap ediyor oyunayorucu o ya itemin üstüne gelince laks diye gözükmüyo![]()