Yardım Render Target Ücretli Destek Acil

• Konuyu açan Konuyu açan Ford99
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 155
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Ford99

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Piyasadaki render target sistemlerinin çoğunu sorunsuz ekledim fakat client srcde bir sorundan dolayı olmuyor sanırım.
Hata şöyle .exe'yi çalıştırdığım gibi login ekranı gelmeden direkt kapanıyor, oyun crashmı yiyor çöküyormu anlamadım tam, syserr.txt yok. ErrorLog.txt oluşuyor sadece ondada bir şey yazmıyor python27.dll falan yazıyor. Debug moduda denedim ondada hata yerini göstermiyor aynı şekilde .exeyi çalıştırdığım gibi çöküyor kapanıyor direkt. Acil ücretli veya ücretsiz yardımcı olacak özel mesaj vs. yazabilir bekliyorum.
Client Src'nin c++ 17 yaptım sürümünü, granny 2.11 yaptım sürümünü bile yükselttim ondandır diye aynı hala.
dosyalar aşağıda, diğer eklemeleri sorunsuz yaptım.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Son düzenleme:
hatayı clıent taraflımı alıyorsunuz yoksa source taraflımı

hatayı clıent taraflımı alıyorsunuz yoksa source taraflımı
Hata şöyle .exe'yi çalıştırdığım gibi login ekranı gelmeden direkt kapanıyor, oyun crashmı yiyor çöküyormu anlamadım tam, syserr.txt yok. ErrorLog.txt oluşuyor sadece ondada bir şey yazmıyor python27.dll falan yazıyor.
hata bu direkt zaten

void CReferenceObject::Release():
Genişlet Daralt Kopyala
void CReferenceObject::Release()
{
    if (m_refCount > 1)
    {
        --m_refCount;
        return;
    }

assert(m_destructed == false);
    assert(m_refCount >= 0);
    m_refCount = 0;
    OnSelfDestruct();
}

if (m_refCount > 1) debug modda hata ayıklama yaptığımda ilk bu kısımda hata veriyor yokmu ücretli destek olacak bir arkadaş?

Geri