D dcengiz16 Çaylak Üye Üye Mesaj 4 Beğeni 0 Puan 8 Ticaret Puanı 0 4 Şubat 2021 #1 Merhaba, oyuna reboottan sonra tüm yüzüklerin süresi sıfır oluyor daha önce yaşayan oldu mu bu problemi veya yardımcı olabilcek birisi? En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 4 Şubat 2021
Merhaba, oyuna reboottan sonra tüm yüzüklerin süresi sıfır oluyor daha önce yaşayan oldu mu bu problemi veya yardımcı olabilcek birisi?
nebisenol Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 612 Çözümler 32 Beğeni 233 Puan 629 Ticaret Puanı 0 5 Şubat 2021 #2 Daha önce bi forumda görmüştüm fixini paylaşmışlardı. Sebebine ise sourcede zaman fonksiyonunun kendini sıfırlamasıydı diye hatırlıyorum. Upvote 0 Downvote
Daha önce bi forumda görmüştüm fixini paylaşmışlardı. Sebebine ise sourcede zaman fonksiyonunun kendini sıfırlamasıydı diye hatırlıyorum.
D dcengiz16 Çaylak Üye Üye Mesaj 4 Beğeni 0 Puan 8 Ticaret Puanı 0 5 Şubat 2021 #3 @nebnebsen atabilme şansın var mı Upvote 0 Downvote
D dcengiz16 Çaylak Üye Üye Mesaj 4 Beğeni 0 Puan 8 Ticaret Puanı 0 5 Şubat 2021 #4 güncelll Upvote 0 Downvote