Rank Yığılmaları Hakkında

Whistle

Ruhsuz :/
Kurucu
Geliştirici
Yardımsever Üye
Mesaj
12.301
Çözümler
574
Beğeni
15.804
Puan
6.281
Ticaret Puanı
2
Merhaba arkadaşlar, sitemizin daha eğlenceli ve interaktif olabilmesi için son zamanlarda yoğun çalışmalar sergiliyoruz. En son bakımlarla birlikte sitemize 3 tane daha yeni rank eklemiştik. Bu eklemeler neticesinde sistemimizde bazı ayarları değiştirmek zorunda kaldık. Çünkü hem ana rank hemde yan rankların gözükmesini istiyorduk. Ve sonuç olarak ortaya şöyle bir görüntü çıkıyordu.

oncesi.jpg


Bu görüntü bazı üyelerimizin dikkatini çekmiş ki soranlar olmuştu. Bu sorunun farkındaydık ve sonunda bu yığılmayı engellemek için sistemimizin kaynak kodlarında düzenlemeler yaptık. Artık bu şekilde yığılmalar olmayacak. (Çok fazla rankı olanlar için bir şey diyemem. :))

Sitemize katkılarını sunan her üyelerimiz için kademeli yükseltme seçeneği sunduk. Bu yükselme şu şekildedir;
Üye - MT Üye - Usta Üye, eğer site yönetimine katılmak isteyenler olursa Usta Üye rankımızı elde etmiş olması gerekiyor. Bu yükselme basamağını uygulamanın birçok sebebi var. Öncelikle sitemizin yönetim takımına katılmak isteyenler zaman içerisinde sitemizin kurallarına, yapısına ve özüne alışmış oluyorlar. Yönetime katılmayı tercih etmeyenler için ise bir üst rütbeye eriştiklerinde hesapları için ekstra ayrıcalıklar tanımlanır. Dilerseniz yan ranklarımızı da elde edebilirsiniz.

Sitemizde kademeli olarak yükseldiğiniz Üye - MT - Usta Üye rankları artık üst üste gözükmeyecek. Rankların derecesine göre en üstte olan gözükecek. Yan ranklarınız ise gözükmeye devam edecek. Örnek resimde gösterdiğimiz gibi artık şu şekilde gözükecek.

sonrası.jpg



Sitemizde bulunan tüm ranklar hakkında ayrı bir konuyu yakın zamanda açacağız.

Eğlenmek isteyenler için şuraya bir video bırakıyorum. :) (@xpyrion2 sağ olsun :D)
 
Ne yalan söylim bende izledim. Ancak zaman ayarlı ekledim. Baştaki kısım biraz sakıncalı :ao-laughing:
 
Evet. En iyisi olmuş hocam, saygı çerçevesinde. Dakika 01.35 efsane :D
 
Baya derli, toplu olmuş beğendim. :)
 
Bu şekilde olması görüntü açısından daha güzel olmuş ellerine sağlık @Whistle
 
Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri
Üst