Çözüldü Raidcall Sistemi İcon Nick Yanında Gösterme

• Konuyu açan Konuyu açan SULEYMAN BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 113
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
raical sistemi ekledım sıstem sorunsuz calısıyor fakat soyle bır sorunumuz var raıdcal sıstem penceresınde ıslıyen ıconu karakter nıck kısmına almam gerekıyor bu nedenle hangı dosyalarda ıslem yapmam gerekıyor uiplaytitle.py dosyasında baktımda ıslem yaparak anladıım kadarıyla ordan degıl fakat sureklı ıcon guncelenecek sekılde nıck kısmındada gorunmesını ıstıyorum pencere ıptal edılecek

Dosya Eklentileri

• aaaa.webp
    aaaa.webp
    20,4 KB · Gösterim: 58
  • tttttt.webp
    tttttt.webp
    41,1 KB · Gösterim: 55
O sistemde zaten nick yanına İcon ekliyor eksik eklemiş olabilir misin pythontexttail vs kontrol et

yok abi sıstemı eklerken sadece pencereye dahıl edıyor kontrol ettım pythontexttail.cpp kodlama olarak bır eklentı yapmamız gerekıyormu

pythontextail.cpp bakmamı gerekıyor abi dosya yolları ıcın

hocam oralarıda kontrol ettımde pek anlam sergılıyemedım tekrar bız gozden gecırmem gerekıyor sanırım

mavi ruh hocamızın paylaşmıs oldugu örnek gm yanı ıcon sıstemı uyum saglıyarak gereklı duzenleme yaparak konu kapatılabılır

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri