Çözüldü raidcal sıstemı buıld hata

• Konuyu açan Konuyu açan SULEYMAN BOZOK
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 40
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 PROJESINE HAKIM OLAN GELISTIRICI
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba raidcal sıstemı avıs2 fılesınde söktüm fakat karsılastıgım hata cok enderesan bır hata bu sorun InstanceBase.h: den pucblic eklememı ıstıyor fakat puclıc eklentısının ardında karsıma cıkan hıc bılınmedık hatalar verıyor InstanceBase.cpp den #include dıyorum tekrar olmuyor bu konu hakında yardımcı olabılcek varmı cunku baya ugrastım fakat bu etken benı tetıkledıgı ıcın destege ıhtıyacım var tesekurler...

Dosya Eklentileri

• hata.webp
    hata.webp
    20,5 KB · Gösterim: 25
Çözüm
sorunum çözülmüştür @salih5253 hocamız sıstemın paylaşımı nedenıyle buıld ıslemım tamamlanmıs oldu kendısıne tesekur ederım söktüğüm fıleste ve bazı forumlarda paylaşılan raıdcal sıstemı sorunlu olup gereklı foksıyonlar kodlamalar calısmama nedenıyle hata alıyordum konu kapanabılır tesekurler mmo tutkunlarına..
sorunum çözülmüştür @salih5253 hocamız sıstemın paylaşımı nedenıyle buıld ıslemım tamamlanmıs oldu kendısıne tesekur ederım söktüğüm fıleste ve bazı forumlarda paylaşılan raıdcal sıstemı sorunlu olup gereklı foksıyonlar kodlamalar calısmama nedenıyle hata alıyordum konu kapanabılır tesekurler mmo tutkunlarına..

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri