Yardım questte yaptığım değişiklik oyunda değişmedi

• Konuyu açan Konuyu açan mehmet07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 76
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

mehmet07

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
2 adet questlerle ilgili sorum var
Savaş Öğretmenleri pasif yetenekleri P verdiği için bende Files tarafındaki quest dizininde " skill_group.quest " deki ilgili satırı kaldırıp kaydedip, ./qc skill_group.quest yazıp oyundanda reload q yapmama rağmen oyun içerisinde herhangi bi değişiklik olmadı.

Yaşlı kadından skil sıfırladığımda karaktere ait olan 5 yeteneği sıfırlaması okey ama diğer pasif yetenekleride sıfırlıyor combo. lisan, dönüşüm, at ve becerileri gibi
Files tarafındaki quest dizininde " skill_reset2.quest " in içerisinden hangi fonksiyonu kaldıracağımı bilemedim
Her iki dosyayıda paylaşıyorum.

Dosya Eklentileri

ben suan teldeyim size 65-250 skil gourup atacam siz kendinize gore uyarlama yapın cunku dediginiz foksiyonlar 65-250 fileslerindede gecerli oluyor ben uzerinde calısma yaptigim icin konunuz pek yabancı gelmedi bana diye yardımcı olmak istedim

Uyusurmu uyusmaz bılemıyorum fakat anlattıgınız konum yaptıgım projede gecerlı oldugu ıcın kontrol etmenızı tekrardan tavsıye ederım buyukıhtımal sorun yaratacagını dusunmuyorum fakat olsa dahıl en kötüsü uyarlama yaparsınız

2 adet questlerle ilgili sorum var
Savaş Öğretmenleri pasif yetenekleri P verdiği için bende Files tarafındaki quest dizininde " skill_group.quest " deki ilgili satırı kaldırıp kaydedip, ./qc skill_group.quest yazıp oyundanda reload q yapmama rağmen oyun içerisinde herhangi bi değişiklik olmadı.

Yaşlı kadından skil sıfırladığımda karaktere ait olan 5 yeteneği sıfırlaması okey ama diğer pasif yetenekleride sıfırlıyor combo. lisan, dönüşüm, at ve becerileri gibi
Files tarafındaki quest dizininde " skill_reset2.quest " in içerisinden hangi fonksiyonu kaldıracağımı bilemedim
Her iki dosyayıda paylaşıyorum.
Yaşlı kadın skill_group quetini sıfırlıyor combo vs skill questte oldugu ıcın komple hepsını sıfırlıyor
Ekran görüntüsü 2025-03-29 155016.webp

Ekran görüntüsü 2025-03-29 155036.webp

skill_grop questinden kaldır başlangıçta verilen diğer yetenekleri sadece skilleri versin

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
                                pc.set_skill_level (128,20)
                                pc.set_skill_level (127,20)
                                pc.set_skill_level (126,20)
Senin bu yazdığın 3 satır kod lisan odları diğer bayrakların dilini anlaması için onlar kalsın istedim ben

1743253393422.webp

Geri